Møllevænget 1, Voldum, 8370 Hadsten

Skøn villa med plads til familien og en pladskrævende hobby

Er I på jagt efter en bolig med god plads til både familien og en pladskrævende hobby, så er chancen her i Voldum, hvor en villa med 4 gode værelser, 2 badeværelser og gode opholdsrum kan blive jeres. I får et boligareal på hele 260 kvadratmeter at boltre jer på og læg hertil 107 kvadratmeter fuldmuret værkstedsbygning på en 1294 kvadratmeter stor grund.

Den skagensgule villa bærer navnet Aurora, som oversat til dansk betyder "morgengry" eller "daggry", hvilket er meget betegnende for den stemning, der hersker i og omkring villaen.

En flot forhave mod øst med en hyggelig gårdhave og stedsegrøn beplantning byder velkommen til Møllevænget 1, hvor I bliver budt indenfor i en stor lys entre med trappe til 1. sal. Fra entreen er der adgang til spisestuen, et mindre brusebadeværelse og et værelse/kontor.

Villaens store opholdsstue har et godt lysindfald fra vinduer mod både øst og syd. Der er brændeovn i stuen, som er adskilt fra spisestuen af fransk dobbeltdør. Spisestuen har udgang til en fantastisk udestue på hele 25 kvadratmeter. Her er der god plads til både en spise- og en opholdsafdeling samt masser af grønne planter. Fra udestuen er der udgang til en stor syd/vest-vendt terrasse med nærmest sydlandsk stemning. En del af terrassen er overdækket og med en muret pejs, som giver endnu et løft til den i forvejen gode stemning.

Spisestuen har åben forbindelse til det store U-formede køkken, som byder på gode arbejdsforhold, masser af opbevaringsplads, alt i hårde hvidevarer og en mindre spiseplads. Fra køkkenet er udgang til et stort bryggers med vaskemaskine, udgang til den overdækkede terrasse, nedgang til et mindre kælderrum samt adgang til værkstedsbygningen med dobbelt garage, et stort lyst multirum med egen indgang og flere mindre rum med mange anvendelsesmuligheder.

En flot kvartsvings-trappe fører op til 1. sal, hvor I finder et lækkert, stort badeværelse, 3 gode, lyse værelser. Det største af værelserne har loft til kip, vindue med morgensol mod øst og fransk altan mod syd. Naboværelset har ligeledes fransk altan mod syd og masser af opbevaringsplads i en hel skabsvæg. I det sidste værelse er sovepladsen delvist bygget ind i skunkvæggen. En praktisk løsning, som giver lidt ekstra gulvplads.

Med en grund på 1294 kvadratmeter er der masser af udenomsplads at boltre sig på. Haven er anlagt med en stor græsplæne med skyggegivende træer og ellers fortrinsvis beplantet med stedsegrønt, så den er let at holde og fremstår smuk året rundt.

Voldum er en moderne og åben landsby med små 1000 indbyggere. Landsbyen ligger i naturskønne omgivelser i Favrskov kommune 10 kilometer øst for Hadsten, 17 kilometer syd for Randers og 28 kilometer nord for Aarhus. Villaen ligger tæt på et busstoppested med forbindelse til Randers (21 min.)

Byen har egen friskole med klassetrin fra 0. til 9. og med tilhørende SFO/Klub, et børnehus med vuggestue og børnehave samt kommunale dagplejere. Der er også~ et rigt foreningsliv, som bygger på sammenhold og fællesskab omkring arbejdet i bl.a. Voldum-Hallen, Forsamlingshuset og ungdomsklubben. Der er købmandsbutik, lægehus, ældrecenter, frisør og slagter i byen. Faktisk omfatter erhvervslivet i Voldum i størrelsesordenen 50 virksomheder.

Den store sportshal tilbyder en række forskellige aktiviteter for alle aldersgrupper, den har et tilhørende træningscenter og et fodboldstadion. Området byder på masser af ruter til gå-, løbe- og cykelture ikke mindst i skovene omkring Clausholm Slot, som ligger lige uden for byen. Forsamlingshuset danner rammen om en lang række aktiviteter såsom: fastelavnsfester, juletræsarrangementer, dilettantforestillinger, fællesspisning, borgermøder, ungdoms- og børnediskotek.

Sammen nyder indbyggerne i Voldum landlivets goder og drager fordel af de nærliggende storbyers tilbud. En perfekt ramme for et aktivt og trygt familieliv.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du låne for? BoFinans Boligkøbsberegner.

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'