Borggårdsvænget 8, Nybøl, 6400 Sønderborg

NU MEDFØLGER LADEBYGNINGEN SAMT EKSTRA GRUNDAREAL

EJENDOMMEN
Ejendommen er opført i 1912 og står stort og majestætisk frem i landbilledet med sine lyse mursten. Facaden prydes yderligere af de røde vinduer, der falder godt i hak med det røde tag, som er fra 2007. Med til villaen hører også et stort, grønt udeareal med enkelte træer; hertil kommer også to terrasser, hvoraf den ene er sydvendt - den vil om sommeren stå særligt flot og lys hele dagen. Udover selve hovedejendommen, som på nuværende tidspunkt er delt op i to er der også en lang bygning med garager, et skønt lysthus, separat garage, ladebygning samt yderligere et udhus.

INDRETNINGEN
Plantegningen disponerer over hele fire stuer, tre værelser, to entréer, to badeværelser, to køkkener, to bryggerser, og flere disponible rum. Fra det ene af værelserne er der adgang til et privat badeværelse med et charmerende badekar. Flere af ejendommens rum er udstyret med rustikke og massive loftsbjælker, som tildeler værelserne kontrast samt karakter. Alle rum fremstår generelt i en umiddelbar fin stand med et stort potentiale og mulighed for at foretage ændringer og forbedringer alt efter ønske og stil.

Ejendommen rummer mange gode kvadratmeter og rum, hvor kun fantasien sætter grænser for indretningen - man får altså et hus, som man kan disponere over, som man vil. Området omkring boligen er særligt attraktivt med direkte udsigt til grønne arealer og Nybøl Nor, samtidig med at der ikke er langt til indkøbsmuligheder, bager, frisør, grill mv.. Foruden stueetagen så er der også et loft i hele hovedhuset, som på alle måder kan udnyttes på en langt bedre måde end det er i dag! Der er muligheder for flere værelser, stuer eller lignende - endda med en smuk udsigt over Nybøl Nor.

OMRÅDET
Boligen befinder sig i Nybøl. Området bærer præg af flotte, naturskønne arealer og et bugtende landskab ned til Nybøl Nor, der har sit udspring fra Flensborg fjord - altså en udsigt. Sundeved området har generel set alt, hvad man skal bruge lige inden for rækkevidde med diverse supermarkeder og små butikker. Et stenkast derfra finder du også det populære Nybøl Børneunivers, hvor børnene kan gå i vuggestue, børnehave, SFO og skole - alt under samme tag.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'