Nederballe 11, Skelde, 6310 Broager

HERLIG FAMILIEVILLA I POPULÆRT LOKALSAMFUND

EJENDOMMEN:
Lige siden 1877 har det gamle Skomagerhus stået solidt på sin grund og hvis huse kunne tale, så ville det her nok have en del at fortælle om tidernes kommen og gåen. Den 831 kvm store grund byder på flere terrasser beliggende på villaens sydside, så hvis I har brug for et afbræk fra hverdagens trummerum, er det altid muligt finde et sted at tage en lille morfar! Selvom Danmark jo er kendt for altid at have høj sol og ingen vind, er det alligevel meget heldigt at nogle af terrasserne er overdækkede, så I også kan sidde ude på de dage, hvor der måske skulle falde en enkelt lille dråbe.

INDRETNINGEN:
Når I træder indenfor, bliver I mødt af en entré som i så mange andre huse, men denne har rustikt flisegulv og masser af opbevaringsmuligheder. Badeværelset på venstre hånd giver plads til alle livets fornødenheder med både vaskesøjle og rummelig bruseniche og gulvvarmen kan gøre rummet til et yndet sted at opholde sig på de køligere morgener. Det stemningsfulde køkken fremstår med charmerende lyse elementer og masser af bordplads, hvilket gør, at der altid er plads til madlavningen og muligheden for at have en spiseafdeling gør, at der aldrig er langt fra bord til mave. Fra køkkenet går I ind i den meget rummelige stue, der prydes af et lækkert lysindfald. Her får I en brændeovn så I kan slænge jer på sofaen og nyde ildens knitren, samtidig med at I ser det nyeste afsnit af yndlingsserien på Netflix! I stuen giver den franske dobbeltdør adgang ud til villaens største terrasse, så I kan få masser af frisk luft inden døre og stueetagens værelse kan udnyttes lige efter jeres ønsker. På førstesalen finder I hjemmets tre resterende værelser, der alle fremstår lækre og velholdte med hver deres særpræg. Opbevaringsindhakket gør, at I kan understøtte teenagerens shoppingtendenser og toilettet gør det nemt at undgå skænderier om, hvem der bruger al pladsen om morgenen.

OMRÅDET:
Hvis ikke kan få nok af charmerende landsbysamfund, så er Nederballe ganske enkelt stedet for jer! Her får I marker til højre og venstre samt et nabolag, hvor I kommer til at kende alle. Hopper I ind i bilen, har I kun godt fem km til Broager, hvor både Fakta, SuperBrugsen og flere butikker har hjemstavn og det er også her, I finder den tætteste skole! Hvis I færdes med den nyetablerede sti kan I trygt lade børnene cykle selv til skole. Hvis I elsker sand mellem tæerne, så ligger den nærmeste strand kun små to km væk, hvor I kan få et forfriskende dyp og med Gendarmstien, der snoer sig lige ved jer, er der også altid mulighed for at få et par kilometer i benene på Danmarks måske smukkeste kystrute! Så hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I får en solid villa på en stor grund med charmerende kroge både inde og ude og et dejligt landligt lokalsamfund tæt på strand og natur.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Prøv vores beregner >

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.