Dyndved Gade 35, Guderup, 6430 Nordborg

CHARMERENDE STRÅTÆKT HUS MED SKØN LANDLIG BELIGGENHED

EJENDOMMEN:
Her vokser bonderoserne lige ind i himmelen og solsorten synger af ren fryd over de smukke omgivelser. Dette paradis kan nu blive jeres og det er med at være hurtig, for udsigten er storslået med kig til markerne, så det ret er en lyst at begive sig ud i haven og nyde tilværelsen på terrasserne. Brostenen gnubber sig op ad hinanden i indkørslen og der er opført en stor garage, hvor bilen kan holde i tørvejr. Der bliver passet godt på ejendommen med efterisolerede gulv og vægge, nyere køkken, bad og gulve og taget er ud mod vejen er heller ikke særlig gammelt. En lille bonusinfo er desuden, at en husforsikring på sådan en herlighed med stråtækt faktisk slet ikke er så voldsomt dyrt, som mange går rundt og frygter.

INDRETNINGEN:
Kan denne landlige idyl opfylde alle de ønsker, som nutidens familie må have til sit hjem? Spørger man måske sig selv? .og ja, støbejernskomfuret skal I lede længe efter, mens der selvfølgelig også er rindende vand og elektricitet i boligen. Faktisk strutter køkkenet af modernitet og der er installeret alt i hårde hvidevarer, inklusiv en opvaskemaskine. Stuen og alrummet stråler af lys og velbehag og da de er velholdte, vil I nemt kunne indrette et dejligt hjem - desuden finder I en brændeovn i stuen. Der er gulvvarme i køkkenet, alrummet, badeværelset, gangen og det ene værelse, der tilmed har sit eget walk-in. Stueetagen består også af entre, bryggers og fyrrum, mens den hyggelige førstesal er indrettet med to værelser og en stue.

OMRÅDET:
Ude på landet, men dog meget tæt på Guderup ligger der et stråtækt hus, der er indbegrebet af Morten Korch-idyl. Med denne beliggenhed er I sikret let adgang til byen, men har stadig den skønneste natur lige uden for døren og det tager blot fire minutter at køre ind til Guderup, hvor I finder både skole, daginstitution og indkøb. Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I får en stemningsfuld og velholdt ejendom, og fordi beliggenheden er naturskøn, men stadig med let adgang til byens fortræffeligheder.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.