Stubbækvej 11, Sønder-Hostrup, 6200 Aabenraa

CHARMERENDE & SKØN LILLE VILLA I DET SØNDERJYSKE LANDSKAB

EJENDOMMEN:
Hvis området lige rammer ind i hjertekulen af jeres boligsøgning, så vil I nok sætte pris på den solide murstensvilla, der byder på simple living, når det er bedst. I behøver nemlig ikke meget mere end jeres store gårdsplads, hvor I snildt vil kunne brede de store gør-det-selv-projekter ud, eller den dejlige have, der ligger i pagt med de åbne marker på den anden side af hækken. Alt imens står det overdækkede terrasseområde som ejendommens højdepunkt, hvor selv det blæsende efterår kan indtages med manér, mens værksted og garage gør hele forskellen for hobbyprojekterne.

INDRETNINGEN:
Selve hjemmet er løbende istandsat efter alle kunstens regler - og det skal både være og føles fantastisk. Derfor blev der installeret luft-til-vand varmepumpe i 2018, mens der er gulvvarme i badet og et lyst køkken fra 2003. Huset indeholder entré, gangareal med skab, stue køkkenalrum, værelse, teknikrum og et redskabsrum. Hvis I har slået pjalterne sammen og ikke har børn i kikkerten, er planløsningen som skræddersyet til jeres behov. Foruden at være et lyst og indbydende hjem er det med klassiske strøg, at indretningspenslen er ført og I kan se frem til hurtigt at kunne gøre huset til jeres eget, så snart flyttemændene ankommer med jeres interiør og habengut.

OMRÅDET:
Når bilen triller sydover fra Aabenraa, tager det kun 30 minutter til grænsen, hvor I skal gebærde jer på tysk i Flensborg, men holder I turen til 10 minutter, rammer I Stubbækvej 11 i Sønder Hostrup. Den landligt beliggende villa er for jer, der ikke keder jer i jeres eget selskab, for selvom den lille by tæller et par huse og landsteder, er det mest marker og frisk luft, der fylder i landskabet. Det er selvfølgelig ikke en dårlig ting! Tænk bare på hvor mange forskellige ture, I kan gå med hunden, eller hvor langt I kan tage cyklen, før I møder et andet menneske. Samtidig er der jo kun ca. 20 minutter til Sønderborg og ca. 10 minutter til Aabenraa, hvis historiske bymidte bestemt er et besøg værd, og hvor vi især kan anbefale en tur på stranden, når det danske vejr vælger at vise sig fra sin bedste side.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.