Solbakken 6D, 6320 Egernsund

FLOT OG OPDATERET HJEM LIGE UD TIL VANDET

EJENDOMMEN:
Boligen er opført i 1986 og fremstår indbydende med hvide mure og rødt tag, som giver sommerlige konnotationer, der blot understreges af både adressenavnet og fra den skønne terrasse, hvorfra I kan nyde havnelivet med kuttere sejlende forbi og under broen - det blå vand gør noget godt for afkoblingen, hvor hvilepulsen kan rammes med en solvogn og et koldt glas hvidvin i hånden.

INDRETNINGEN:
Hjemmet står i dag fuldstændigt skarpt blandt andet med vinduer fra 2020 og med gulvvarme i indgangen og et årligt varmeforbrug på bare omkring 8000 kr.. Så her får I et solidt og indflytningsklart hus. De 149 veldisponerede kvadratmeter folder sig ud på en luftig entré, et køkken i forbindelse med en stor stue, tre værelser, et kontor, walk-in, et badeværelse og et bryggers. Det åbne Invita-køkken er fra 2020 og står skarpt i lyse flader, der gemmer på fordelagtig opbevaringsplads. Den vinklede stue giver en god rumfornemmelse, hvor I får god plads til både spisebord og sofaarrangement - hele herligheden med et godt lysindfald og med brændeovn, så I kan nyde en hyggelig knitren, når mørket er faldet på. Ellers har I udgang til den herlige terrasse med den mest fantastiske udsigt. Værelserne får I ligeledes i gode størrelser, lyse og nydelige og med et walk-in med spotlys får I god plads til alt tøjet. Badeværelset byder ligeledes på gavmild plads at manøvrere rundt på med lyse klinker, så det står tidløst og lige til at gå til.

OMRÅDET:
Fra Solbakken 6D kan I nå ned til vandet på få meter, hvis I skal slentre en tur ved sundet og I er nær broen, som lader jer få nem og hurtig adgang til både skole - Gråsten Skole ligger blot tre kilometer herfra og børnehave såvel som indkøb kan nås på knap to kilometer fra hoveddøren. Ydermere kan I også nemt få gode skridt i benene, for når I bevæger jer ud over jeres maritime miljø, finder I hurtigt store skovarealer både mod vest og øst med grønt tag over hovedet.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.