Bjerndrup Bygade 3A, Bjerndrup, 6200 Aabenraa

TO VILLALEJLIGHEDER SYD FOR AABENRAA - OPLAGT INVESTERING

EJENDOMMEN:
Ejendommen er fra 1880 og er delt op i to store lejligheder med separate indgange. Hjemmet råder derfor over to særskilte boliger, hvor I kan bosætte jer i én og leje den anden ud - eller udleje begge. Altså er der tale om en investeringsejendom.

INDRETNINGEN:
Begge lejligheder har tre værelser, badeværelse, gang, køkken og stue - men stuelejligheden er også beriget med spisestue, praktisk bryggers og kælder. Trods ejendommen har 140 år bag sig, hersker der stor modernitet og nutidig stil i alle rum. Begge køkkener står skarpt i tidløse design med integrerede hvidevarer og sorte skabselementer, der går i smuk kontrast til hjemmets lyse facader. Samme modernitet er fremtrædende i begge badeværelser, hvor gråtonede gulvklinker kontrasterer de hvidmalede vægge. Begge lejligheder er beriget med gennemgående lys, god udsigt og fine gulve - og fremstår derfor fuldstændig indflytningsklare.

OMRÅDET:
Et stenkast fra Bjerndrup Mølleå ligger denne investeringsejendom og venter på nye ejere. Vi befinder os kun 15 minutter syd fra Aabenraa, hvor grønne vidder, marker og enge omkranser nabolaget. Fem kilometer fra boligen er der daginstitution, indkøb samt E45 motorvejen, der fører jer til midtbyen eller den tyske grænse. De idylliske omgivelser ved Møgelmose Sø er kun en kort cykeltur væk - og der er gode busforbindelser 200 meter fra hoveddøren.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'