Vesterbakke 12, 6310 Broager

FANTASTISK FAMILIEVILLA MED MASSER AF ALBUERUM

EJENDOMMEN:
Den iøjnefaldende murstensejendom er opført i 1951. Til boligen hører en stor og dejlig have, hvor I kan sende børnene ud og udforske, imens I nyder roligheden for jer selv indendørs. Oven på udestuen har I endda mulighed for, at etablere en lækker terrasse, som vil give jer skøn udsigt over havets dybe blå.

INDRETNING:
Villaen byder på tre plan, hvor stueplan og førstesal egner sig til beboelse. Dertilhørende er der et veludnyttet kælderplan. På stueetagen får I et rigtig fint værelse med masser af lysindfald samt et udsøgt køkken, hvor børnene kan lave mad, imens forældrene slapper af i stuen... - eller er det omvendt? Her luner brændeovnen i de kolde tider - og den skønne og store udestue giver jer udsigt over den hyggelige have. På førstesalen får I fire dejlige soveværelser samt badeværelse og hems, hvor ungerne kan spille bongotrommer i fred.

OMRÅDET:
Den fantasifyldte ejendom befinder sig i et dejligt område med udsigt over Flensborg Fjord fra 1. salen og hemsen. Området byder på alt, I kan ønske jer, med smuk natur, kort afstand til vand - samt den tyske børnehave i kort afstand fra hoveddøren. Når I skal handle ind til den helt store omgang spaghetti med kødsovs, kan I finde indkøbsmuligheder som Fakta og SuperBrugsen et stenkast fra dørtrinnet - og I kan tilmed handle stort over grænsen med kun ca. 30 minutter i bil.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Alt i alt er der tale om en indbydende og spændende villa, som rummer god plads til børnefamilien. Beliggenheden er nær gode institutioner og dejlig natur, som enhver vil sætte pris på.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'