Skinderskovvej 71, 2730 Herlev

FORTRYLLENDE EJENDOM "PÅ LANDET" I BYEN

I kan nu indstille boligjagten, da vi har fundet det helt rette hjem for jer, som sætter en ære i en charmerende ejendom med en helt fortryllende beliggenhed. Omdrejningspunktet er uden tvivl de landlige omgivelser og den mageløse ro, der sænker sig ned som en osteklokke over jer - alt dette fås på trods af den bynære placering i hjertet af Storkøbenhavn.

Roen brydes kun af fuglenes sang, og det rige dyreliv er blot med til at underbygge stemningen af at være på landet. Ejendommen er placeret i et naturskønt område på en omtrent 2100 kvm stor, grøn og blomstrende have med flere frugttræer og bærbuske. Helt unikt står en stor staldbygning med et par hestebokse, som de nuværende ejere har benyttet.

Haven er i flere niveauer,~som giver mulighed for, at I kan blive ved med at udforske udearealerne. Hyggekroge og solrige~terrassemiljøer bliver jeres foretrukne samlingssteder, og da ejendommen ligger ugenert på en lukket vej uden kig til naboer.

Inde og ude bindes sammen af en gennemgående sydeuropæisk stemning, der giver en følelsen af, at alt nok skal nås til sin tid. Her kan I se frem til 174 kvm, hvor der bl.a. er gulvvarme under fliserne i huset. Der er klargjort til bad og toilet i bryggerset, men det er endnu ikke etableret. Når aftenen går på hæld, kan I se frem til tre soveværelser, dertil et køkken-alrum, badeværelse samt en spise- og opholdsstue, hvor dagens højdepunkter kan vendes.

Naboskabet får I stor glæde af, da her hersker et rigtig hyggeligt miljø, hvor alle kender alle. Her tilbyder man gerne en hjælpende hånd, mens venlighed og hyggesnak karakteriserer områdets atmosfære. Hvert år afholdes julebanko og en sommerfest, hvorfor der er dømt masser af leg for børn samt musik og god mad til de madglade munde.

Beliggenheden sætter for alvor fokus på den danske natur, og foruden de grønne nuancer, kan de aktive personer glædes over placeringen i dette sportsmekka. Der er otte minutters cykeltur til skøjte- og sportshal, tre minutters gang til svømmehal, fitnesstræning, squash og padeltennis samt golfbane og rideskole. Der er etableret ridestier 300 meter fra ejendommen, mens Smør- og Fedtmosen ligger i en afstand af 400 meter. Det er også værd at nævne, at der er 1,5 kilometer til Hareskoven med en stor hundeskov.

Vi lovede også, at I bosætter jer i hjertet af Storkøbenhavn, og dette understreges med under ti minutter til Herlev Bymidte. Mens I alligevel er ude at køre, tager det blot 25 minutter at komme til Rådhuspladsen. Hverdagens gøremål bliver overskuelige med de nærmeste skoler inden for syv minutter samt fem minutter til indkøb.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I på denne ejendom træder ind i en oase midt i byen, med udsigt til sø og en let kuperet have. Dette naturskønne område er rig på aktivitetsmuligheder og skoler og bymiljø i kort afstand til boligen. Det hele, kun 25 min. fra Rådhuspladsen.

I behøver ikke at vide alt om boligkøb.
Dét gør vi.

Besøg din lokale afdeling >

Lad Spar Nord Herlev regne på din drømmebolig.

Kontakt os og hør mere >

Kontakt os

  • Michele Møller Amundsen

  • Indehaver, Ejendomsmægler MDE. Køberrådgiver. Vurderingsans. for Totalkredit.
  • T: 8159 5857
  • M: 8159 5857

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'