Jættevej 9, 2740 Skovlunde

IDYLLISK, LYST KOLONIHAVEHUS - ET FREDFYLDT FRISTED 14 KM. FRA HOVEDSTADEN

På Jættevej 9 inviterer vi indenfor i et lysfyldt, nyrenoveret kolonihavehus, der byder på en masse charme og personlighed. Omkring jer udfolder sig en mageløs natur, der henleder tanker på ro og ferie - og dét selvom I her kun er 14 kilometer fra København. Velkommen!

Fristedet er oprindeligt opført i 1979, men på adressen kan I glæde jer over et nyrenoveret indre, der byder på nyere gulve, lofter, vægge, køkken og badeværelse - alt sammen fra 2019. Her er der blevet åbnet mere op og skabt endnu mere samhørighed mellem inde- og udelivet, mens stilen stadigvæk er i symfoni med husets charmerende, idylliske udtryk.

Omkring jer udfolder sig et eventyrligt udeliv, der giver anledning til både leg og ren afslapning. Her kommer man forbi en hyggelig havedam, hvor I kan sætte jer og nyde synet af de fine anemoner for en stund. Her er der også smukke buske og træer samt plads til leg og soldyrkning. Udendørs er også et skur til opbevaring og en overdækket terrasse, der er startskuddet til jeres nye udekøkken.

Kolonihavehuset byder velkommen i en fin entré, og herfra er der fri passage ind til hjerterummet, der forener køkken og stue i ét. Her kan I glæde jer over et smukt loft-til-kip, der sammen med de store gulv-til-loft vinduer bidrager med en masse lys og lethed. Fra stuen kan I skabe fri adgang til den solrige have, mens der herfra også er mulighed for at gøre rummet endnu større ved at åbne ud til den hyggelige udestue. Her har I en masse herlige timer i vente - læn jer tilbage og nyd himmelkig.

I køkkenet finder I velholdte elementer, der fint skaber en rød tråd til naturen udenfor. Her er der desuden vaskemaskine. De resterende kvadratmeter udfolder sig et lyst værelse og et lyst badeværelse, hvor de spændende flisevalg igen skaber fine referencer til naturen.

Her bliver I en del af et yderst eftertragtet kolonihavekvarter, der fungerer som et fredfyldt fristed bare 14 kilometer fra hovedstaden. Her har den nordiske mytologi været inspirationskilde til vejnavnene i det hyggelige kvarter, og omkring jer udfolder der sig en henrivende natur, der kan tage opmærksomheden væk fra hverdag og elektronik. På adressen er I omgivet af mose, enge og marker, der giver anledning til et hav af gode gåture i det fri. Fra kolonihavehuset har I kun 2 kilometer til købmanden, og snupper I cyklen, kan I nå Skovlundes hyggelige bymidte på under 10 minutter. Her finder I også station til offentlig transport, men I herfra tilmed fletter ubesværet ind på motorvejen.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I her får et nyrenoveret kolonihavehus, der kombinerer charme og idyl med lækre, velholdte materialer. En beliggenhed i et naturrigt, dejligt område nær Skovlundes byliv og bare 14 kilometer fra København.

I behøver ikke at vide alt om boligkøb.
Dét gør vi.

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst.

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.