Øster Hanevad 49, Hanevadsholm, 2740 Skovlunde

NYBYGGET, LYST KOLONIHAVESHUS MED GRØNT UDELIV OG HERLIG PLACERING I SKOVLUNDE

På Øster Hanevad 49 i Skovlunde kan I holde ferie i naturskønne omgivelser blot 12 km. fra hovedstaden. Vi åbner nu dørene for et lyst, strømlinet kolonihavehus fra 2018, der gør de mange fremtidige familieferier ganske bekvemme. Her skal der ikke tænkes på vedligehold de kommende år, mens beliggenheden placerer jer nær skøn natur og alverdens fristelser. Ses vi?

"Nyt og lækkert" - og så alligevel med de karakteristiske sorte og hvide farver, der på grunden er med til at skabe en stemning af ferieidyl. Her får I en ganske god placering både i forhold til solen, men også som endehus på vejen, hvilket sikrer jer en rolig og ugeneret tilværelse. Omkring huset udfolder sig en overskuelig, lukket have, der kan agere samlingssted for store og små, når udendørsaktiviteter skal plejes. Her giver det grønne både plads til Kongespillet og hængekøjen, mens I på det store terrasseområde kan læne jer tilbage og nyde solens selskab.

Rykker vi indendørs bidrager de store vinduer til et fremragende lysindfald, mens I med loft-til-kip fornemmer en let og rummelig atmosfære. Huset præsenterer sig med en fin entré, der giver plads til at gemme fodtøj og overtøj af vejen. Herfra fortsætter turen ind i perlens hjerterum, der på moderne vis forener alle de fælles anliggender. I det store rum får I nemlig køkken og stue i åben forbindelse, og her kan I over madlavningen nyde himmelkig gennem de store ovenlysvinduer. I køkkenet møder I hertil tidløse elementer og alt i hårde hvidevarer.

I stuen bidrager de store gulv-til-loft vinduer til et grønt panorama kig til udelivet, og herfra giver terrassedørene jer anledning til at integrere den overdækkede terrasse som en del af rummet. Fra det store leverum er der desuden adgang til en hems, der giver god plads til opbevaringen.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på to lyse soveværelser, mens I på det rummelige badeværelse kan nyde et smagfuldt design, gulvvarme og plads til vaskefaciliteter.

Med denne fritidsperle får I ferieidyl ganske tæt på hverdagens travle trummerum. Her venter den næste familieferie nemlig kun små 25 min. fra hovedstaden, hvilket gør sommerperlen anvendelig selv i weekenderne. I Skovlunde bliver I en del af en aktiv forening med naturlegeplads for ungerne og fantastiske naturudflugter ved Harrestrup Å eller omkring Ejby mose. Fra adressen klares indkøbene også nemt - I kan nemlig cykle til en god Netto på bare fem min., mens I tilmed kommer ubesværet med offentlig transport med 2,2 km. til Skovlunde Station. Nær stationen ligger Skovlunde Centret, der byder på et godt udvalg af supermarkeder og specialforretninger, som i den nærmeste fremtid udvides i takt med, at renoveringen færdiggøres. Fra adressen kan I tilmed nemt cykle til Herlev bymidte, der tilmed byder på et hav af fristelser.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I her får et nybygget, gedigent kolonihavehus nær hverdagen.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.