Vester Hanevad 27, Hanevadsholm, 2740 Skovlunde

UNIKT KOLONIHAVEHUS MED NATURSKØN HAVE OG IDEEL PLACERING I SKOVLUNDE

Kun 12 km. fra hovedstadens stress og jag ligger et ganske charmerende kolonihavehus. Grunden emmer af ferieidyl, sjæl og charme, mens I her også kan nyde en ugeneret, naturskøn placering nær alle Skovlundes fristelser. Helt klart et kig værd!

Der er på adressen tale om et velholdt, lyst fristed fra 1970. Herligheden er fint iklædt en sort træfacade i havestuen mens hovedhuset er i gasbeton med hvidindrammede ruder, og omkring jer udfolder sig en naturrig have, der arter sig som jeres egen lille, ugenerede skov. Her er der masser af frugt og fin beplantning med buske og træer, der udover at fornøje øjet også giver gode gemmesteder til ungerne. Her er også et hyggeligt, sydvendt terrassemiljø, der kan samle store og små, når grillmaden skal indtages.

Indendørs venter jer en lys atmosfære, og I bydes velkommen i det charmerende køkken, der med sin åbne forbindelse til stuen samler alle de fælles anliggender i ét. I køkkenet kan I gennem de sprossede vinduer nyde synet af den naturskønne have, mens madlavningen står på. I stuen strømmer sollyset ubesværet ind gennem vinduerne, og herfra er der fri adgang til den store havestue, der kun forstørrer fristedet og forlænger sæsonen. Fra havestuen giver de store vinduer jer et fint panorama kig ud til naturen, mens I herfra samtidig kan skabe fri passage til det solrige udeliv.

De resterende kvadratmeter forefindes på to lyse soveværelser, mens I på det nyere badeværelse som er 2 år gammelt, kan nyde et charmerende udtryk, badekar og plads til vaskefaciliteter. Her er desuden en stor vandvarmer på 100 liter, så badekarret kan fyldes helt op på de kolde vinterdage, og badeværelset er udstyret med gulvvarme så du forhåbentlig ikke skal fryse under fusserne på en kold dag.

I hyggelige Skovlunde kan I holde ferie i naturskønne omgivelser med nær afstand til et aktivt by- og foreningsliv. Kolonihavehuset er beliggende kun 12 km. fra hovedstaden, hvilket gør Vester Hanevad 27 til en ideel familiedestination selv i weekenderne. I området kan I nyde naturskønne udflugter til Harrestrup Å eller omkring Ejby mose, mens der også nær adressen er gode naturlegepladser for ungerne. Fra fristedet har I kun 1,1 km. til en god Netto, og ønsker I et større udvalg, cykler I ubesværet til Skovlunde midtby på under ti min., og her venter jer et stort udvalg af supermarkeder og specialforretninger. I kan også aflægge besøg i Skovlunde Centret, der er under ombygning og snart byder på en masse nyt! I kommer tilmed nemt med offentlig transport med 2,1 km. til stationen, hvor S-toget tager jer til hovedbanegården på bare 25 min.

Hvorfor skal I købe dette fristed? Fordi I her får et unikt kolonihavehus, der kan agere jeres naturskønne åndehul nær den travle hverdag. Helt klart et besøg værd!

I behøver ikke at vide alt om boligkøb.
Dét gør vi.

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst.

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.