Herlev Hovedgade 105, 1. tv, 2730 Herlev

FLOT ISTANDSAT LEJLIGHED MED ALTAN OG EKSKLUSIVT KØKKEN

På en central adresse i Herlev udbyder vi måske byens flotteste lejlighed, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Boligen har gennemgået en større istandsættelse i 2021, så I kan flytte ind i en stemningsmættet lejlighed, hvor alt er i tip top stand.

I træder direkte ind i køkkenet, som ligger i åben forbindelse med en stue, og som i lejlighedens soveværelse er der lagt et smukt sildebensparket i hvidolieret eg og ved istandsættelsen blev der desuden isoleret under gulvene. Læg mærke til de indbyggede designer-spots over køkkenet, der giver det ideelle lys til madlavningen, og kast derefter et blik på HTH-køkkenets lækre design og keramiske bordplade. I kan altså forberede dagens måltider i de bedste omgivelser, og da emhætten er med rigtig udsugning, undgår I røg i køkkenet. Desuden er der installeret alt i hårde hvidevarer fra Blomberg, inklusiv en opvaskemaskine og en vaske-tørremaskine.

Vi forlader nu det eksklusive køkken og åbner døren ind til badeværelset på venstre hånd; her er der gulvvarme, udsugning og væghængt toilet, mens vasken og de smukke armaturer er fra Bad & Stil. Det hele fuldendes også her med designer spots i loftet.
Vi tager nu stuen i nærmere øjesyn. Lad os lige bruge et par minutter på at nyde den gode stemning, der vil være det ideelle sted at koble fra efter endt arbejdsdag. Et dejligt lys fylder rummet, og der er tilmed indbygget et skab med mulighed for opbevaring - denne bolig har sans for både de æstetiske og funktionelle detaljer. Stemningen er i top og lejlighedens biopejs slutter for alvor ring om de hyggelige rammer. Slutteligt besøger vi soveværelset, der har gode muligheder for opbevaring og som har direkte udgang til altanen, hvor I kan indrette et hyggeligt uderum.

Ejendommene er oprindeligt fra 1942, og den har et hyggeligt gårdmiljø, der byder sig til med en terrasse, hvor I kan nyde tilværelsen i sommermånederne. Der er desuden gode parkeringsmuligheder ved ejendommen, som er placeret lige ved hovedgaden med nærhed til busforbindelsen 5C, der nemt tager jer til andre dele af hovedstadsområdet.

Med så central en placering har I kun få minutters gang til Herlev Bymidte, hvor der er flere forretninger at gå på opdagelse i, ligesom I nemt kan gøre de daglige indkøb. Endnu en shopping-oplevelse venter jer i BIG Shoppingcenter, der kun ligger 700 meter væk - her finder I også flere caféer og en biograf. Udover den nærliggende busforbindelse kan I også benytte S-toget fra Herlev station, mens der i de kommende år bliver opført et letbanestop ved Bymidten, og når I har brug for grønne omgivelser kan I besøge Elverparken.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi den er flot istandsat med mange smukke detaljer i indretningen, og fordi du får en central beliggenhed i Herlev.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.