Hjortespringvej 66, 2730 Herlev

LYS, UNIK FAMILIEPERLE MED SOLRIGT UDELIV OG IDEEL PLACERING

I naturskønne, rolige omgivelser med nær afstand til alle hverdagens gøremål og Herlevs hyggelige bymidte ligger en ganske charmerende villa. Adressen emmer af charme og personlighed, der både akkompagnerer jer inde og ude. Helt klart et kig værd!

Der er på adressen tale om en velholdt villa fra 1957, der grundet løbende moderniseringer står indflytningsklar i sin helt egen stil. Indendørs kan I se frem til en nyere stue fra 2008 og et lækkert badeværelse fra 2019. Ovenlysvinduerne i spisestuen er fra 2019, mens vinduerne i værelserne er ca. otte år gamle.

Huset omkranses af en solrig have, der ligger helt ugenert og tilbagetrukket fra vejen. I det grønne kan ungerne finde plads til leg og sjov, mens de mange solkroge rundt omkring kan agere afslapningsoaser, når batterierne skal genoplades. Rundt om huset kan de hyggelige terrasser sætte ideelle rammer, når grillmaden og solen skal nydes.

Indendørs venter 157 etagemeter fordelt på et stueplan og en høj, brugbar kælder. Huset præsenterer sig med fin entré, der giver plads til sko og jakker. Herfra er der fri passage ind til køkkenet, der ligger i åben forbindelse til alrum og stue, hvilket sætter fantastiske rammer om de fælles familiestunder. I køkkenet og i alrummet kan I nyde et flot loft-til-kip, der sammen med de mange vinduer giver rummene lys og lethed.

Køkkenet formår virkelig at leve op til husets charmerende udtryk. Her kan I nyde velholdte elementer og skønne detaljer. I alrummet giver ovenlysvinduerne jer et fint himmelkig over spisningen, og herfra kan I gøre rummet endnu større, når I integrerer den vestvendte terrasse som en del af rummet. I de kolde tider sørger brændeovnen for at akkumulere en masse varme og hygge til boligen.

Fra alrummet fortsætter turen ind i den store dagligstue, hvor store gulv-til-loft vinduer skaber en særlig udestuefornemmelse, mens de samtidig giver jer et fantastisk kig til naturen udenfor. I stuen er der også brændeovn og varmepumpe, mens I herfra kan skabe fri passage til den overdækkede terrasse og udelivet.

De resterende kvadratmeter i stueplan udfolder sig på tre gode værelser og et lyst badeværelse. Kælderen er ideelt placeret i terrænhøjde, hvilket gør den brugbar og mulighedsrig. Her er, foruden et vaskerum, to lyse disponible rum, der giver jer et hav af indretningsmuligheder.

På en ideel placering i Herlev kombineres behørig afstand til både natur og byliv. Med Hospitalsparkens grønne arealer som nabo er I sikret et utal af gode gå- og løbeture på nært hold i hverdagen. Er der børn på matriklen, kan de nyde nær afstand til Kildegårdsskolen Øst, Herlev Byskole og flere daginstitutioner iøvrigt. Bussen går lige ude foran hoveddøren, mens stationen to km. herfra tilmed giver jer en hurtig forbindelse videre. Snupper I cyklen, kan I nå Herlev Bymidte på to min.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I her får en helt igennem charmerende og lys villa med en solrig have og en ideel placering.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.