Enghavevej 17, 5580 Nørre Aaby

SOLID OG VELINDRETTET VILLA MED MANGE VÆRELSER

I et fredeligt villakvarter i Nørre Aaby udbyder vi en villa fra 1972, der har en god placering tæt på indkøb, togstationen og realskolen. Ejendommen er løbende renoveret med blandt andet et nyt badeværelse, og de mange gode værelser gør boligen ideel til den store børnefamilie.

Her får I en interessant bolig med mulighed for at sætte jeres eget præg på indretningen, og planløsningen byder blandt andet på en stor stue med direkte udgang til en terrasse. Der vil være rig mulighed for at indrette et behageligt opholdsrum med plads til både spisebordet og hjørnesofaen, og der er åben forbindelse til et lyst køkken. Det har alt i hårde hvidevarer, så hverdagens opgaver nemt kan varetages, ligesom I får masser af opbevaring i skabene. Fra entreen kan I både tilgå et værelse og et lækkert badeværelse med badekar og bruseniche, og dertil består stueetagen af et bryggers med vaskesøjle. 1. salen indeholder fem rumlige værelser, mens I også finder en fransk altan i to af rummene, fra reposen er der adgang til endnu et badeværelse.

Med til ejendommen hører en velholdt have, hvor der er anlagt to skønne terrasser, så I kan følge solen det meste af dagen, og I har rig mulighed for at afholde hyggelige grillaftener, hvor familie og venner kommer forbi til en god bøf fra grillen. Børnene kan lege og spille bold på græsplænen, og der er etableret et skur, hvor I kan opbevare redskaber og havemøbler.

På denne central adresse i Nørre Aaby har I kun fem minutters gang til den nærmeste indkøbsmulighed, ligesom I nemt kan hente "Danmarks bedste romkugle" hos bageren. Byen har både folkeskole og realskole, og der er blot 600 meter til den daginstitution, som ligger tættest på ejendommen - alt, hvad I får brug for, er altså lige i nærheden. Det vil være ligetil at komme på motorvejen inden for cirka fem minutters kørsel, og den offentlige transport består både af bus og togforbindelser fra den lokale station, som kun er seks minutters gang væk. Derudover er Nørre Aaby en levende by med mange sports- og fritidsaktiviteter, så ingen behøver at kede sig, når de har fri.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi den har en god planløsning med i alt seks værelser, og fordi beliggenheden er god med nærhed til alle hverdagens fornødenheder.

Salg og fremvisning:
Lars Tribler.
Mobil: 71 780 655
tribler@minbolighandel.dk

Ansvarlig ejendomsmægler: Simon Christensen

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du låne for? BoFinans Boligkøbsberegner.

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'