Assensvej 112, 5600 Faaborg

Charmerende familievilla i smukke Faaborg

Det undrer næppe, at den gule, klatrerosefyldte facade på Assensvej 112 gemmer på en gennemført charmerende bolig. Her er romantik og idyl helt ud til fingerspidserne, hvor der med i alt tre gode værelser er plads til, at familien får solid grund under fødderne.
Tilbagetrukket fra vejen, ligger denne smukke villa fra 1927 på i alt 142 beboelige kvadratmeter fordelt på stueplan, førstesal og vaskekælder. Huset fyldes ud af store rum, der alle gennemgås af et lækkert lysindfald, som stråler på både originale og moderne detaljer. Der er nemlig lavet en del istandsættelse, så der nærmest ikke skal løftes en finger, før familien kan indtage hjemmet. Der er installeret et spritnyt naturgasfyr integreret med solvarme, så varme- og energiforbrug holdes uhyrligt lavt.

I stueplan folder stil og stemning sig for alvor ud. Med et stort stuemiljø i åben forbindelse med køkken er der rigeligt plads, og udformningen med en nydelig hvælving gør det muligt helt naturligt at opdele spiseafsnit og sofagruppe. Som prikken over i'et kan der tændes op i brændeovnen, så selv efterår og vinter beriges med ekstra hygge.

Selve køkkenet er utroligt fint og funktionelt, så middage straks kan tage form. Det samme kan siges om det store, nyere badeværelse med gulvvarme, et stort bruseafsnit og flotte gulvfliser. Derudover rummer stueplan også et bryggers, og kigger man hurtigt ned i kælderen, afsløres det praktiske vaskerum med vaskefaciliteter samt et værksted.

Overetagen er stedet, hvor de tre værelser samt et uudnyttet loftsareal folder sig ud. Børn, voksne og alt derimellem får rig mulighed for at værne om privatlivet, og kun fantasien sætter grænser for anvendelsen af loftet.

Terrasse, have og en super hyggelig beplantning venter omme bag huset mod syd, så man får det bedste ud af solen. Om det er tid til et større familiearrangement med opdækket bord eller afslapning til den store guldmedalje, så kommer have og terrasse til at være et yndet opholdssted.

Huset ligger tæt ved det meste, Faaborg har at tilbyde. Her er både rolige villakvarterer, idylliske kyststrækninger og alt, hvad man har brug for i en travl hverdag.

Det er Fyn når det er bedst!

Fremvisning og yderligere information
Lars Tribler
Salg & vurdering
Mobil 71 780 655

Ansvarlig ejendomsmægler: Anders Hansen

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'