Højvangstoften 6, Aarestrup, 9520 Skørping

NÆRMILJØ OG FANTASTISK NATUR

Her er villaen for familien, som vægter nærvær og natur højt. Villaen ligger i landsbyen Aarestrup tæt på Rold Skov - et af landets mest fantastiske naturområder. Placeret på en lukket villavej med udsigt over åbent land, kan man fra huset opleve råvildt på tæt hold, når de græsser på marken bag villaen.

Gulstensvillaen rummer 3 gode værelser, stor vinkelstue med udgang til sydvendt terrasse og en skøn, stor udestue. Køkkenet er indrettet med lyse skuffeelementer, masser af opbevarings- og arbejdsplads, samt spisekrog med plads til at familien her kan indtage de daglige måltider. Badeværelset er i oprindelig stil, rummeligt og med masser af skabsplads. Villaen rummer desuden et praktisk bryggers, et værksted/hobbyrum samt en stor garage. En bolig på 124 veldisponerede kvadratmeter plus 16 kvadratmeter udestue.

Aarestrup er et skønt paradis for børn. Med et indbyggertal på blot 200 kender alle hinanden og størrelsen til trods rummer byen både en friskole (0.-9. klassetrin), SFO, naturvuggestue og naturbørnehave. Byens forsamlingshus fungerer som kulturelt samlingssted for byens foreningsliv og kan desuden lejes til private arrangementer med helt op til 100 personer. I Støvring, som er nærmeste større by, findes et bredt udvalg af dagligvare- og specialbutikker samt alle tænkelige servicefunktioner herunder togstation. Aarestrup ligger med blot 25 minutters kørsel til henholdsvis Aalborg og Hobro.

Den nærliggende Rold Skov byder på et hav af oplevelser for naturelskeren med ældgamle bøgetræer, troldeskov, flere kildevæld, flotte lyngbakker, naturlegeplads, cykel- og gangstier samt rastepladser med shelter.

Overvejer I at skifte et hektisk liv i storbyen ud med nærvær, godt naboskab og smuk natur, så tag et kig på villaen her i Aarestrup.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du låne for? BoFinans Boligkøbsberegner.

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'