Emiliehøj 13A, st. mf.th, 8270 Højbjerg

STUELEJLIGHED MED MINI-HAVE

LYS 2'ER I ATTRAKTIV ANDELSFORENING

I det populære Emiliehøj har vi fornøjelsen at kunne tilbyde en skøn stuelejlighed i en velfungerende forening kendetegnet ved et godt naboskab. En andelsforening som har styr på økonomien og som sikrer, at både ejendom og fællesarealer fremstår yderst velholdt.

Lejligheden fremstår fin og velholdt og byder velkommen ind i en lys entré med plads til, at både du og dine gæster kan hænge overtøjet. Entréen har massive, lyse trægulve, som går igen i resten af lejligheden.

Fra entréen kommer du ind i den store stue med køkkenafsnit, som er adskilt fra opholdsarealet med en smal skabsvæg med overskabe, som kan tilgås fra begge sider. En praktisk detalje med spisebordet placeret først for og med opholdsmøbler placeret ved stuens store vinduesparti. Fra stuen er der udgang til en stor terrasse/have. Terrassen er overdækket og udgør nærmest en ekstra stue i sommerhalvåret. En flot bøgehæk skærmer for indkig året rundt.

Fra stuen er der adgang til lejlighedens soveværelse med et stort garderobeskab og god plads til både seng og arbejdsplads. Lejligheden badeværelse har hvide klinker fra gulv til loft, gulvvarme, hængetoilet, muret bruseniche og praktisk skabsarrangement omkring en elegant håndvask.

Ejendommen Emiliehøj 13 er opført i 1985, løbende vedligeholdt og gennemgribende moderniseret i 2011 med bl.a. facaderenovering, nyt tag, døre, vinduer, som vidner om, at vi her befinder os i en veldrevet andelsforening. I kælderen findes fælles vaskeri, hobbyrum, cykelkælder og selskabslokale samt et godt, tørt kælderrum til hver lejlighed.

Ejendommen ligger i et stort grønt område med græs, frugttræer og en lille sø. De grønne omgivelser betyder, at der er et rigt dyreliv i området med mange forskellige fugle, harer og rådyr. Vicevært og gartner sørger for, at ejendommen og udenomsarealerne fremstår rene og velholdte. Fra Emiliehøj er der ikke langt til det store grønne skovområde langs kysten.

Der er gode parkeringsmuligheder umiddelbart foran ejendommen og kun 5 minutters gang til bussen, som bringer dig ind til centrum på et kvarter. Der er direkte busforbindelser til byens store uddannelsesinstitutioner, som eksempelvis Aarhus Universitet og Erhvervsakademi Aarhus. Med blot 500 meter til Skådecentret, hvor der findes både dagligvare- og specialbutikker, er der gode indkøbsmuligheder i nærområdet.

Alt i alt en flot lejlighed i et attraktivt boligområde, som vil kunne udgøre en dejlig ramme om et godt liv for dig/jer, der ønsker at bo i fredelige omgivelser ikke langt fra Aarhus' mange tilbud.

Forældrekøb tilladt.
Det er tilladt at holde mindre husdyr.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du låne for? BoFinans Boligkøbsberegner.

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'