Voldum-Rud Vej 57, Voldum, 8370 Hadsten

Håndværkertilbud i aktiv landsby

Har du hænderne skruet rigtig på og har du mod på den helt store moderniseringsopgave, så er her et godt tilbud til dig.

Huset er bygget i 1955 og indeholder 105 boligkvadratmeter samt en kælder på 65 kvadratmeter. Murværket er sundt, dog skal der ses på overliggere ved flere vinduer), vinduerne er udskiftet i 2012 og planløsningen ikke så tosset, men indflytningsklart? - nej, det er det ikke!

Landsbyen Voldum med sine små 1000 indbyggere ligger i naturskønne omgivelser i Favrskov kommune 10 kilometer øst for Hadsten, 17 kilometer syd for Randers og 28 kilometer nord for Aarhus.

Der er købmandsbutik, lægehus, ældrecenter, frisør og slagter i byen samt ca. 50 virksomheder. Byen har en friskole med klassetrin fra 0. til 9., et børnehus med vuggestue og børnehave samt et rigt foreningsliv centreret omkring Voldum-Hallen og Forsamlingshuset. Området byder på masser af ruter til gå-, løbe- og cykelture ikke mindst i skovene omkring Clausholm Slot, som ligger lige uden for byen.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Prøv vores beregner >

Hvor meget kan du låne for? BoFinans Boligkøbsberegner.

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.