Østergade 40, 8370 Hadsten

Rummelig villa med central placering

Denne rødstensejendom rummer med sine fire værelser og store stue god plads til en aktiv familie. Husets placering på grunden er perfekt med en stor have mod syd og god plads til parkering foran huset.

Med bopæl i Østergade er alt indenfor rækkevidde til fods eller på cykel. Det gælder både daginstitution, folkeskole, gymnasium, togstation og byens brede udvalg af specialbutikker og supermarkeder. Fra Hadsten Station er der i dagtimerne tre afgange i timen mod såvel Aarhus (20 min) som Randers (16 min).

Villaen rummer ud over de fire værelser og den store stue en entre med garderobeskab, et stort køkken med hvide køkkenelementer, mørke bordplader og mørkt klinkegulv, et rummeligt badeværelse med badekar, bryggers/bagindgang med adgang til to mindre opbevaringsrum, hvoraf det ene vil kunne indrettes til et mini kontor. Fra stuen er der udgang via en stor terrasse til den sydvendte have, hvor børnene har fået lov at udfolde sig med græsplæne, legehus mm.

Byen har et stort kulturhus med bibliotek, mødelokaler, musikskole, café og Lilleåsalen, der blandt meget andet benyttes til koncerter og foredrag. Hadsten Bio er en moderne biograf, som kan vise 3D-film. I idrætsforeningerne kan man bl.a. dyrke håndbold, fodbold, springgymnastik, badminton og tennis. Du kan orientere dig om byens mange tilbud på ByensNyt.dk eller ved at lytte til Radio Favrskov.

Villaen er ideel for en aktiv familie, som ønsker at sætte sit eget præg på hjemmet, og som ønsker at bo centralt i en by med masser af tilbud året rundt til både børn og voksne.

Kom og kig - og lad drømmene udfolde sig. Hadsten vil tage godt imod dig.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du låne for? BoFinans Boligkøbsberegner.

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'