Nordborggade 27, st. th, 8000 Aarhus C

Bynær 2'er med altan

Hvis du er på udkig efter en lækker 2'er med altan i rolige omgivelser, men tæt på byen og med hurtig adgang til byens største uddannelsesinstitutioner, så har du nu muligheden her på Langenæs.

Du bydes velkommen i en rummelig entré med plads til at hænge overtøjet og et stort indbygget skab med skydedøre og plads til garderobe og opbevaring. Lejligheden er på 58 veldisponerede kvadratmeter og har en fin altan direkte ud mod et grønt areal. Fra entréen er der adgang til lejlighedens øvrige rum, hvilket gør den egnet som delelejlighed for et par studerende.

Lejlighedens køkken er holdt i hvidt. Det er ikke stort, men fornuftigt indrettet med indbygningskomfur, køle-/fryseskab, dobbeltvask og opvaskemaskine. En lille spiseplads for to kan der også blive plads til. Badeværelset er lyst med terrazzogulv, hvide klinker på væggen og en god, stor bruseniche med vindue til det fri.

Der er et dejligt lysindfald i stuen, som har vinduer til to verdenshjørner. Væggene er hvide og trægulvene lyse. Fra stuen er der udgang til altanen, som vender mod syd-vest, så solen kan nydes både eftermiddag og aften. Soveværelset har en god størrelse og fremstår - som resten af lejligheden - lyst og imødekommende.

Herudover er det en høj stuelejlighed, som er beliggende for enden af en stikvej, hvilket gør, at man er relativt ugeneret af forbipasserende.

I kælderen er der fællesvaskeri, cykelkælder og pulterrum. Omkring ejendommen er der store plæner med fuldvoksne træer og hyggekroge omgivet af lavere bevoksning.

Langenæs er en rolig bydel med gode dagligvarebutikker, enkelte specialbutikker og ikke langt til caféer, restauranter og specialbutikker i kvarteret omkring Jægergårdsgade. Der er også gåafstand til grøntsagsmarkedet på Ingerslev Boulevard, til Banegården, Tivoli Friheden og stisystemet omkring Brabrand Sø. Lejligheden er også godt placeret i forhold til byens store uddannelsesinstitutioner, som nemt nås på en kort cykeltur. Der er kort afstand til offentlig transport i alle retninger og gode parkeringsmuligheder ved ejendommen.~

Lejligheden er velegnet for dig der er single, parret eller den lille familie.

Husdyr: Tilladt
Udlejning: Tilladt

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.