Ageren 31, Mogenstrup, 4700 Næstved

VILLA MED SUPER ANVENDELIG KÆLDER PÅ 108 KVM, I ROLIGT KVARTER

I har nu muligheden for at overtage nøglerne til denne charmerende og løbende moderniseret villa, som breder sig over ialt 216 super anvendelige kvadratmeter, hvoraf de 117 kvadratmeter er registreret som bolig, resterende 99 kvadratmeter som kælder, en dejlig højloftet kælder, som er indrettet i bolig standard, en kælder der skal opleves!
Boligen er lys og indbydende og rummer utroligt godt, med et hyggeligt udeområde og en placering tæt på alt det nødvendige i Mogenstrup by, der ligeledes er beliggende i et naturskønt område, samt med kort afstand til Næstved by. Hjemmet er dermed ideelt til børnefamilien, der leder efter det helt rigtige sted at bygge rede.

Villaen er løbende moderniseret, hvilket tydeligt fremgår af det præsentable og indbydende indre. Her breder lyse vægge og lofter sig ud i alle husets kroge og efterlader jer med et blankt kanvas, som I kan sætte jeres helt eget præg på. Stueetagen udfolder sig med et stort opholdsrum i form af en super hyggelig stue i åben sammenhæng med køkkenet, således at den livlige samtale kan fortsætte fra køkkenbordet til sofaområdet. Jeres fremtidige bolig indeholder yderligere tre værelser samt et badeværelse med brus og flere gode gangarealer. Kvadratmeterne bliver kun flere, når I bevæger jer ned i den meget anvendelige og højloftede kælder i boligstandard, som er med et stort, lækkert badeværelse, værelse, 2 disponible rum og et praktisk vaskerum byder på mange anvendelsesmuligheder - Den står således klar til at opfylde drømmen om en teenageafdeling, kreativt værksted eller noget helt tredje.

Det hjertevarme indre, som gemmer sig på den anden side af hoveddøren, indkapsles i en villa med byggeåret 1979, hvis gule murstensfacade udstråler en skøn charme. De udendørs omgivelser prydes af en terrasse, som indfinder sig dejligt privat omkranset af hæk og et græsareal med plads til både leg og de nyeste haveprojekter. Der er med andre ord noget for alle aldre, hvilket gør boligen til det perfekte match for børnefamilien.

Adressen placerer jer blandt rolige omgivelser i Mogenstrup med let adgang til idrætstilbud og foreningsliv, og så er stisystemer klar til at føre jer på en naturskøn rute. I får glæde af en god høj beliggenhed, hvor I befinder jer med fordelagtige indkøbsmuligheder i området og har mindre end 10 minutters gåtur til Flådså Hallens svømmehal, der er fordelagtigt lokaliseret lige ved siden af Flådsåskolen Mogenstrup og den nærmeste daginstitution. Derudover har I kort afstand til motorvej mod København samt Næstveds landsbyliv, som tilbyder cafeliv, diverse butikker, offentlig transport og mere til.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I får en børnevenlig placering i tæt afstand til alt det nødvendige og et hjem med gode kvadratmeter, der er løbende moderniseret og desuden gemmer på mange anvendelsesmuligheder i kælderplanet.

Kontakt: Kim Sørensen, Ejendomsmægler MDE - for yderligere information om ejendommen, fremvisning mm.
Mobil 2550 0702 eller kim@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

  • Kim Sørensen

  • Indehaver, Ejendomsmægler og Valuar MDE
  • T: 2550 0702
  • M: 2550 0702

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'