Præstøvej 127, Vindbyholt, 4640 Faxe

UNIKT BJÆLKEHUS MED MASSER AF MULIGHEDER I ET NATURSKØNT OMRÅDE

Her udbydes et helt unikt og meget særligt bjælkehus med et væld af spændende detaljer og muligheder! En bolig med stort potentiale for den friske handymand-/kvinde!, som man bestemt ikke ser hver dag.

Træhuset er fra 1986 og er særdeles naturskønt beliggende. Her fornemmer man straks den varme atmosfære og forkærligheden for naturen. Du kommer til at bo højt lige midt i naturen med et komplet grønt kig mod frodig beplantning og en naturskøn have, hvor du uforstyrret kan nyde solskin og fuglefløjt. Her er højt til himlen og mulighed for at skabe en fantastisk have med et par grønne fingre eller tre. Efter lidt oprydning har haven potentiale til at blive magisk og blomstrende. Den kan med fordel indrettes i zoner, for at få det fulde udbytte af den grønne grund i flere niveauer.

Bjælkehuset i to etager er en solid bolig, der rummer gode kvadratmeter. Når du træder indenfor vil du straks fornemme stemningen, lyset og roen og de mange unikke detaljer, der tilfører huset masser af varme og charme. Boligen fremstår oprindelig og overskuelig, en skøn form for simple living. Men kunne godt trænger til en opfrisker og en kærlig hånd. Man kan også vælge at give huset en moderne opdatering som vil give boligen et smukt løft.

Placeringen af boligen er landlig og idyllisk og har bare fem kilometer til Feddet Strand, der er et smukt område med kridhvidt sand og havblå bølger. Boligen er beliggende i smørhullet mellem Faxe og Præstø, der begge er hyggelige byer med mulighed for shopping og caféliv, dagligvarebutikker samt skønne lystbådehavne.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi du her får et helt særligt bjælkehus, der emmer af stemningsfuld varme og en forkærlighed for naturen. Huset byder på mange muligheder, både indenfor og udenfor, og ligger samtidig i et smukt område med strand, by og skov i nærheden.

Kontakt: Kim Sørensen, Ejendomsmægler MDE - for yderligere information om ejendommen, fremvisning mm.
Mobil 2550 0702 eller kim@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

  • Kim Sørensen

  • Indehaver, Ejendomsmægler og Valuar MDE
  • T: 2550 0702
  • M: 2550 0702

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'