Nyskovvej 1, Torup, 4700 Næstved

MODERNISERET LANDVILLA MED VARMEPUME OG BRÆNDEOVN!

- Opvarmes via varmepumpe, samt brændeovn og el..

I får meget hus for pengene på Nyskovvej 1. Her, i den lille landsby Hammer-Torup, er I velplacerede i forhold til motorvej og dagligdagens fornødenheder, ejendommen er løbende moderniseret og vedligeholdt, så den fremtræder indbydende lys, venlig og funktionel, samt i god stand, både inde som ude.

I stueplan finder I en stor entré/-fordelingsgang med adgang til et dejligt køkken/alrum og et hyggeligt stuemiljø med et godt lysindfald samt synlige bjælker, og dertil kommer et imponerende stort badeværelse, der gør det nemt for familien at bruge badeværelset samtidigt, og med plads til vasketøj og gode opbevaringsmuligheder, er rummet fuldt funktionelt.
Tillige et stort rummeligt værelse med udgang til den overdækket terrasse, og et mindre kontor/mellemgang med trappe til førstesalen og hjemmets andet store værelse med loft til kip, (med mulighed for opdeling).

Udenfor venter der jer et dejligt udeliv. bla. med en overdækket stenbelagt terrasse, uanset om I er til grill på den stenbelagte terrasse, solbadning på de lune sommerdage, eller dyrkning af friske provianter, så har I muligheden lige her, hvor man altid kan finde en solrig lækrog.

Nyskovvej 1 er en adresse i Hammer-Torup, Hammer et landsbysamfund med kirke og privatskole. Det ligger midt i den smukke moræne, der er et naturskønt resultat af istiden med nogle af Sjællands bedste udkigspunkter!. I er tæt på hyggelige Mogenstrup by, endnu en del af Næstveds opland, der er udstyret med bl.a. skole, svømmehal og indkøb. Tager I bilen, har I ikke mange minutter bag rattet, før I når motorvejsnettet, og på 10 minutter når I ind til selve Næstved med livligt byliv og masser af kultur.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I med det samme kan gøre huset til jeres eget og nyde den landlige beliggenhed, der stadig er i komfortabel afstand fra by og motorvej!

Lyder denne skønne villa bare som noget for jer? Så vil vi glæde os til at byde jer på en fremvisning.

Velkommen til fantastiske Sydsjælland.

Kontakt: Kim Sørensen, Ejendomsmægler MDE - for yderligere information om ejendommen, fremvisning mm.
Mobil 2550 0702 eller kim@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

  • Kim Sørensen

  • Indehaver, Ejendomsmægler og Valuar MDE
  • T: 2550 0702
  • M: 2550 0702

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'