Toksværd Bygade 44, Toksværd, 4684 Holmegaard

LØBENDE RENOVERET FAMILIEVILLA MED 3 VÆRELSER I TOKSVÆRD BY.

Så er der dømt familiehygge for fuld udblæsning! Vi skal nemlig et smut forbi villaen på Toksværd Bygade 44, som kan blive jeres nye adresse, og vi er sikre på, at I vil elske at bo her. Kom med, når vi giver jer en rundtur i nabolaget.

Vi starter i det hyggeligt landsbymiljø, hvor der venter jer en rolig og tryg tilværelse, et godt naboskab og et aktivt lokalmiljø. Især børnefamilien kan glæde sig over, at skolen kun ligger i gåafstand fra hoveddøren, der er børnehave i samme omfang og når klokken ringer ud, så kan fritidsinteresserne plejes i sportshallen, badminton- eller fodboldklubben. I byen er der også gode indkøbsmuligheder, og I er desuden kun 10 minutter fra Næstved Storcenter og pendlerne kan desuden se frem til nem og hurtig adgang til motorvejen på ligeledes 10 minutter, der tager jer til København på mindre end en time. Holme-Olstrup ligger kun ca. 2 kilometer væk hvor der er togstation.
Her i Toksværd nydes livet i idylliske omgivelser, uden at gå på kompromis med byens goder. Hvad mere kan man ønske sig?

Et hus uden have er som Tintin uden Terry og som strand uden sand. Heldigvis praler denne villa af et pragteksemplar af en solrig have, der tilmed er ugenert, indhegnet og nem at holde. På den sydvendte terrasse har I masser af afslappende solskinstimer i vente, mens I betragter de små arvinger løbe rundt barfodede og frie i græsset. Ja, og så får I ovenikøbet adgang til en rummelig garage med to disponible rum, samt dobbelt carport.

Villaen består af 112 velindrettede kvadratmeter og er løbende renoveret og vedligeholdt, blandt andet med tagbelægning fra 2014. Ejendommen opvarmes via naturgasfyr.
Entré med trappe til 1. sal. Køkkenet består af pæne, lyse elementer og er med opvaskemaskine, køkkenet er i åben forbindelse til hyggelig spise -/ opholdsstue, hvorfra der er direkte udgang til den skønne træterrasse. Soveværelse med indbyggede skabe. Badeværelset er med skabsarrangement og bruseniche, samt mulighed for vaskemaskine og tørretumbler.
Førstesalen, råder over de resterende to værelser med bl.a. synlige bjælker. Repos med mulighed for kontor, samt et godt depotrum.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Kontakt: Kim Sørensen, Ejendomsmægler MDE - for yderligere information om ejendommen, fremvisning mm.
Mobil 2550 0702 eller kim@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

  • Kim Sørensen

  • Indehaver, Ejendomsmægler og Valuar MDE
  • T: 2550 0702
  • M: 2550 0702

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'