Hylledevej 10, Hyllede, 4640 Faxe

Løbende moderniseret villa med god plads og luft omkring sig!

I har nu chancen for at overtage nøglerne til Hylledvej 10 - en villa, der løbende er moderniseret og byder på naturskønne omgivelser samt kort køreafstand til Faxe By.
Opvarmes via centralvarme med pillefyr. DER MEDFØLGER TILLIGE TRÆPILLER SÅ DER KAN FYRES TIL SANKT HANS!

Blandt de 153 kvadratmeter bolig er der virkelig gjort plads til, at samværet kan indfinde sig. I stueetagen forsynes I nemlig med hele to hyggelige stuer, der står i åben forbindelse med hinanden, og som I kan indrette lige efter jeres boligdrømme. Hjemmet udfolder sig herudover med et rummeligt køkken, hvis fordelagtige størrelse giver jer mulighed for at indrette med et spisebord og stole. De indre rammer udgøres yderligere af tre gode værelser, som er fordelagtigt samlet i en soveafdeling ved husets badeværelse, og så får I også et praktisk bryggers med vaskesøjle. Begiver I jer op på førstesalen, vil I blive mødt af et fjerde værelse samt endnu en stue, og som en bonus er der mange muligheder for mere plads i den uudnyttede loftetage.
Tillige for handymanden/damen er der gode udhusbygninger til den pladskrævende hobby.

Alt dette indkapsles i en villa, der er opført i 1905 samt senest ombygget i 1996 og er blevet løbende moderniseret. Hertil skader det bestemt ikke, at de udendørs omgivelser kalder på gode stunder i den friske luft, mens I nyder den naturskønne udsigt over de åbne marker. Den grønne plæne kan lægge scene til både leg, haveprojekter og picnic under solens stråler, ligesom terrasserne egner sig til afslapning og grillaftener.

Der er også meget at glæde sig over ved beliggenheden, idet I placeres i landlige omgivelser og uden nogen tætte naboer, hvilket betyder, at I kan nyde tilværelsen fuldstændig uforstyrret. Beliggenheden understreges yderligere som naturskøn med Feddet Strand blot 10 minutters kørsel fra adressen. I behøver dog ikke bekymre jer om at få alle hverdagens behov dækket, da Faxe by kan nås med en kort køretur. Her finder I alt fra indkøbsmuligheder, skole og daginstitution til idrætstilbud, det lokale bibliotek og Geomuseum Faxe samt det smukke Faxe Kalkbrud. Ydermere kan I gøre brug af Faxe Station Syd eller E47, som I har let adgang til.

Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I får et løbende moderniseret hjem, et dejligt udemiljø omkranset af åbne marker og en beliggenhed tæt på alt, hvad Faxe By har at tilbyde.

Kontakt: Kim Sørensen, Ejendomsmægler MDE - for yderligere information om ejendommen, fremvisning mm.
Mobil 2550 0702 eller kim@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

  • Kim Sørensen

  • Indehaver, Ejendomsmægler og Valuar MDE
  • T: 2550 0702
  • M: 2550 0702

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'