Vemmetoftevej 7, 4653 Karise

LANDEJENDOM I SUPER VELHOLDT STAND, BYGNINGSSÆT PÅ IALT 1006 m2, IDYLLISK BELIGGENHED!

Smukt beliggende på 10.292 m2 stor grund nær Vemmetofte Kloster, kort afstand til naturskønne skove og badestrand, her udbydes denne fire længede ejendom med et pænt og harmonisk bygningssæt, der straks skaber et præsentabelt førstehåndsindtryk.

Ejendommen her er skabt til familier, der drømmer om at få plads til livet - inde såvel som ude i de tilhørende bygningssæt på i alt 1006 m2, Bl.a. Fyrrum med pillefyr, værksted, gildesal, jagtstue, garager mv. her kan den pladskrævende hobby udleves eller hjemmekontoret kan indrettes, heraf en stålhal på 448 m2, så massere af lagerplads. Mulighederne er mange, og de stopper ikke ved bygningerne, for grunden er nemlig også en sand fornøjelse. Her breder grønne arealer sig med lune solkroge og frodig beplantning, som sætter en skøn stemning i udelivet og står i flot harmoni med de omkringliggende naturarealer, hvorfra der er den skønneste udsigt over åbne marker. Bygnings sættet giver et hyggelige gårdmiljø og danner et naturligt samlingspunkt under åben himmel.

Ejendommen er løbende renoveret og vedligeholdt, men med stor respekt for det originale byggeri. Boligen er bl.a. med særprægede lofter og blottede bjælker, der blot er en af ejendommens mange unikke detaljer. Stueplan er indrettet med et stort landbryggers, toilet med brus, charmerende køkken-alrum med udgang til overdækket terrasse, tilhørende spisekammer og værelse. Stort flise badeværelse med vaskefaciliteter og separat bruseniche. Stueplan fortsætter med to værelser og tre stuer, som skaber en hyggelig stemning i hjemmet. 1. sal med 3 værelser/kamre og uudnyttet loftrum. Opvarmes via pille fyr og sol varmeanlæg, tillige solcelleanlæg til el produktion.

Vammeltoftevej 7 er den perfekte beliggenhed for en ejendom som denne. Gadebilledet viser sig med langstrakte marker og idyllisk natur, som understreger den fredelige atmosfære. Imens indbyder de nærtliggende skove og strande til et dejligt friluftsliv og masser af fornøjelser udendøre, og børnefamilien kan glæde sig over Spejllerup friskole og fribørnehave bare er fem minutters cykeltur herfra, samt mulighed for indkøb. Her har I alt, hvad I behøver lige ved hånden, selv hyggelige Karise by, som bare ligger 14 minutter på cykeltur fra hoveddøren og lokker med dagligvarebutikker, sportsfaciliteter og meget mere. Hvad mere kan man ønske sig?

En super ejendom der ikke kan beskrives, men bør oplevet, velkommen til!

Kontakt: Kim Sørensen, Ejendomsmægler MDE - for yderligere information om ejendommen, fremvisning mm.
Mobil 2550 0702 eller kim@minbolighandel.dk

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger.

Kontakt os

  • Kim Sørensen

  • Indehaver, Ejendomsmægler og Valuar MDE
  • T: 2550 0702
  • M: 2550 0702

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'