Ladegårde Byvej 12, Ladegård, 5560 Aarup

Beliggende med udsigt over marker og eng

Der venter jer en dejlig udsigt over det naturskønne nærmiljø her fra denne charmerende villa, som nu kan blive jeres ramme om familielivet.
Udsigten kan nydes fra såvel den velindrettede bolig som fra den store træterrasse, som smyger sig omkring husets sydvestlige hjørne og dermed tilbyder virkelig gode solchancer. Trods den uforstyrrede og naturnære beliggenhed er der let adgang til alle byens tilbud, for Aarup venter inden for fem minutters kørsel fra adressen. Her finder I den lokale skole og gode pasningstilbud for familiens yngste medlemmer, ligesom byen har egen togstation, gode indkøbsmuligheder samt et rigt udbud af fritidsaktiviteter.
Desuden skal det nævnes, at I kan være på motorvejen efter bare ti minutters kørsel, og der er således også let adgang til eksempelvis Odense og Trekantområdet. Ejendommen blev opført i 1932, og boligen fordeler sig på husets stueplan og første sal.
Heraf er førstesalen med sine fire gode, store værelser helliget privatlivet, mens stueplan er indrettet med fokus på den fælles hygge.
Foruden to badeværelser og en indbydende entré er her nemlig både et stort køkken-alrum og en endnu større, vinkelformet opholdsstue. Stuen har en brændeovn, som kan bidrage med ekstra varme og hyggelig stemning i de kølige måneder, og desuden kan I herfra træde direkte ud på terrassen.
Som en yderligere bonus er der fra stuen adgang til en skøn, lys udestue, som deler terrassens flotte udsigt. Fra køkkenet er der på praktisk vis direkte udgang til et værksted, og i forbindelse med ejendommens carport får I yderligere to rum, der er velegnede til såvel opbevaring som udfoldelsen af familiens hobbyer.
Kunne I tænke jer at opleve Ladegårde Byvej 12 på nærmeste hold ved en fremvisning? - Så tøv ikke med at kontakte os - vi glæder os til at byde jer velkommen.

Går du i salgstanker? Kontakt os for en uforpligtende salgsvurdering. Se vores "faste lave salærer", her på hjemmesiden. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger - fra kr. 39.500 inkl. moms.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'