Klintebjergvej 173, Klintebjerg, 5450 Otterup

PRAGTFULD VILLA MED UDSIGT TIL ODENSE FJORD

Nu kan I blive de heldige indehavere af en charmerende villa med en flot beliggenhed i Klintebjerg, ganske tæt på den lokale havn.
Boligen fremtræder i velholdt stand, så I får et hjem, der fungerer fra dag et, og der er anlagt en spændende have med terrasser og dam.

Oprindeligt er villaen fra 1850, men den er siden moderniseret med mange gode løsninger, der bringer et fantastisk lys ind i boligen.
På førstesalen får I eksempelvis en stue med et stort panoramavindue ud mod fjorden, så naturen på fineste vis finder vej til hjemmet.
Etagen er endvidere udstyret med et stort og lækkert badeværelse, hvorfra I kan tilgå en udestue, og derudover er der etableret et soveværelse med walk-in samt direkte udgang til en altan.
Stueplan byder på endnu et dejligt stuemiljø, og en skydedør åbner ind til spisestuen, der vil danne det perfekte udgangspunkt for hyggelige middagsselskaber.
Køkkenet er utroligt stilfuldt, men samtidigt funktionelt, med masser af plads til opbevaring af køkkengrej og madvarer.
Her kan I desuden etablere en spiseplads, da rummet har en god størrelse, ligesom I får direkte udgang til en overdækket terrasse.
Slutteligt indeholder boligen et værelse, endnu et badeværelse, entre og et bryggers med vaske- og tørrefaciliteter samt et fyrrum.

Til ejendommen hører dejlige udearealer, og der er anlagt en stor gårdhave, hvor I ganske uforstyrret kan nyde tilværelsen i sommermånederne, da område er helt lukket af.
Solsengene såvel som havemøblerne kan finde vej hertil, og dertil finder I en overdækket terrasse, der ligger ud til et charmerende stenbed med en lille dam.
På grunden er der desuden opført carport til to biler, og redskabsrummet giver mulighed for opbevaring.

Klintebjerg ligger smukt ned til Odense Fjord, som der fra ejendommen er frit udsyn til. Det nyskabte fælleshus "Skalleværket" er træfpunktet i Klintebjerg, hvor der er mulighed for vinterbadning med sauna, roklub og meget mere.
I er altså havnet på en ganske særlig og naturskøn plet, hvor der er fred og ro samt gode muligheder for at have en båd. De daglige indkøb kan foretages i Otterup, der kun er otte minutter væk i bil, og får I brug for skole eller børnepasning, er der mulighed for det lidt uden for Østrup, hvor I finder Sletten Skole og Børnehuset Skovtroldene. Det tager en 20 minutters tid at køre ind til Odense, så storbyen er også inden for rækkevidde med et væld af butikker, restauranter og kulturelle tilbud. Via fjord stien rammer man Odense havn på sin el-cykel indenfor 14 minutter.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at se jer!

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'