Erslevvej 51, Galten, 8370 Hadsten

Familievenlig villa tæt på Hadsten

Drømmer familien om at bo i et hyggeligt lokalsamfund med et godt fællesskab og mange børnefamilier? Nu er muligheden her i Nørre Galten blot 3 kilometer nord for Hadsten, hvor Min Bolighandel har fornøjelsen af, at kunne tilbyde en villa på 172 kvadratmeter med 4 gode værelser og masser af plads til fællesskab. Huset er gennemgående renoveret i 2002 og fremstår lyst, velholdt og indflytningsklart.

I hjertet af stueetagen finder I et køkken/alrum med masser af plads til, at hele familien kan være fælles om madlavningen og med god plads til et stort spisebord, hvor alle kan samles om måltiderne. Fra køkkenet er der via en mindre stue adgang til husets store opholdsstue, hvorfra der er udgang til en stor terrasse.

I stueplan finder I desuden en entré med masser af opbevaringsplads og trappe til første sal, et stort badeværelse med vaskemaskine, tørretumbler og stor bruseniche samt et stort værelse. Endelig er her et disponibelt rum/værksted, hvortil der også er adgang udefra og som derfor er velegnet til cykler, barnevogn mv. På første sal finder I 3 gode, regulære værelser og plads til et lille hjemmekontor på reposen.

Villaen ligger på en 866 kvadratmeter grund med flere terrasser med gode læforhold, stor græsplæne og flere fine træer samt mindre bede. Let at gå til, men også med mulighed for udvikle i egen stil, hvad enten det er i retning af naturgrund, køkkenhave eller blomsterhav.

Nørre Galten består af forskellige boligtyper, domineret af almindelige parcelhuse, ældre villaer og gårde. Der er kort og sikker skolevej til skolerne i Hadsten - 2,3 kilometer og cykelsti. I Hadsten er der fine pasningsordninger til de mindste og togstation med forbindelse til både Randers/Aalborg og Aarhus. Fra byen er der direkte busforbindelse til både Aarhus og Randers og der er desuden kort afstand til landevejen mellem Randers og Aarhus samt til E45.

Så er I til landsbyidyl, godt fællesskab og god plads både ude og inde, så er villaen på Erslevvej 51 måske noget for jer. Kom og se nærmere på mulighederne.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du låne for? BoFinans Boligkøbsberegner.

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'