Skanderborgvej 222, st., 8260 Viby J

ERHVERVSLOKALER VED VIBY TORV

KØBSPRIS: 495.000 kr.
MÅNEDLIG YDELSE: 6.552 kr.

Synlig beliggenhed, Gode P-forhold.

Med facade ud til en af byens indfaldsveje, tæt på Viby Torv og nabo til Viby Stadion og Viby Hallen udbydes 131 kvadratmeter erhvervslokaler med mange anvendelsesmuligheder.

Fra lokalerne har der tidligere været drevet smørrebrødsforretning, så indretningen vil være særdeles velegnet til enhver form for take-away, men frisørsalon, webbutik med showroom eller noget helt fjerde er absolut også en mulighed.

Fra Skanderborgvej kommer man ind i et lyst butikslokale med håndvask. Bag butikslokalet er der et stort køkken og et kølerum, hvor der ligeledes er et udluftningsanlæg. Mod gaden er der to gode lokaler, hvortil der er adgang fra butikslokalet. Mod gården er der yderligere 2 lokaler, en lille fordelingsgang samt et badeværelse. Der er således rigtig god plads til kontor og/eller lagerfaciliteter. Fra ejendommens bagside er der adgang til erhvervslokalerne via en opgang.

Der er gode parkeringsmuligheder på P-pladsen ved indgangen til Viby Stadion. Til venstre for butiksdøren er der et lille, grønt areal, hvor det er muligt at opstille et bord/bænke-sæt, men indendørs servering er ikke umiddelbart muligt.

Området er karakteriseret ved et varieret udbud af butikker, serviceydelser samt mange kontorarbejdspladser. Beliggenheden ud til Skanderborgvej gør forretningslokalerne meget synlige for forbipasserende, som blandt andet tæller studerende til uddannelsesinstitutioner og medarbejdere til kontorkomplekser lidt længere ude af Skanderborgvej samt de mange brugere af idrætsfaciliteterne.

Erhvervslokalerne indgår i en god andelsforening med 24 andele og en sund økonomi. Ejendommen er opført i 1956, men løbende vedligeholdt med udskiftning af vandrør, faldstammer samt renovering af facade. Til foreningen hører en stor, rolig og solrig gårdhave.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'