Emiliehøj 13B, 3. 36, 8270 Højbjerg

LYS 2'ER MED ALTAN OG UDSIGT

I et roligt, naturskønt område og alligevel tæt på byen

I det attraktive Emiliehøj med en beliggenhed tæt på indkøb, off. transport og Marselisskovene, kan du nu blive den nye ejer af denne skønne, lyse lejlighed.

Noget af det første, du vil lægge mærke til, når du træder ind i lejligheden, er de massive, lyse trægulve, som går igen i hele lejligheden, som i øvrigt fremstår yderst velholdt og lige til at flytte ind i. Fra entréen, som giver fint med plads til overtøj, sko og tasker, er der adgang til badeværelset og den store, lyse stue.

Køkkenfunktionen er placeret langs den ene endevæg i stuen. Praktisk og velfungerende uden at tage meget plads. I stuen er der derfor god plads til både en spise- og en opholdsafdeling samt eventuelt en lille arbejdsplads. Fra stuen er der udgang til en overdækket altan i hele lejlighedens bredde. Her er der plads til at du kan dyrke lidt blomster og krydderurter og slappe af og nyde den flotteste udsigt over et frodigt grønt område.

Badeværelset er indrettet med hvide klinker på gulv og væg, en god bruseniche, hængetoilet, gulvvarme og vaskemaskine. Soveværelset vender mod øst og har fint plads til både en dobbeltseng og et garderobeskab.

I kælderen under ejendommen er der mulighed for at dyrke fællesskabet i et stort hobbyrum og selskabslokale. Kælderen rummer desuden fælles vaskeri, cykelrum og et godt kælderrum til hver lejlighed. Selve ejendommen fremstår i rigtig fin stand med bl.a. nyere vinduer og facaderenovering, hvilket afspejler at her befinder vi os i en veldrevet andelsforening. Vicevært og gartner sørger for, at ejendommen og udenomsarealerne fremstår rene og velholdte.

Ejendommen ligger i et stort grønt område med græs, frugttræer og en lille sø. De grønne omgivelser betyder, at der er et rigt dyreliv i området med mange forskellige fugle, harer og rådyr. Der er gode parkeringsmuligheder umiddelbart foran ejendommen og kun 5 minutters gang til bussen, som bringer dig ind til midtbyen på et kvarter. Der er direkte busforbindelser til byens store uddannelsesinstitutioner, som eksempelvis Aarhus Universitet og Erhvervsakademi Aarhus. Med blot 500 meter til Skådecentret, hvor der findes både dagligvare- og specialbutikker, er der gode indkøbsmuligheder i nærområdet.

Alt i alt en flot lejlighed som vil kunne udgøre en dejlig ramme om et godt liv for singlen eller det unge par, der ønsker at bo i fredelige omgivelser ikke langt fra Aarhus' pulserende byliv.

Forældrekøb er tilladt.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du låne for? BoFinans Boligkøbsberegner.

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'