Kantorvænget 8, 2. 196, 8240 Risskov

SKØN 2 ER PÅ POPULÆR BELIGGENHED

Stor altan. Gode parkeringsforhold. Via en overdækket svalegang kommer du ind i lejlighedens vindfang, hvor der er fin~ plads til at hænge overtøjet og stille sko og tasker. Vindfangets lyse klinkegulv går igen i gangen og på badeværelset.
Fra gangen er der adgang til alle lejlighedens rum, som tæller et stort badeværelse, et soveværelse, et flot køkken, en stor, lys stue samt et praktisk depotrum med vaskemaskine og plads til vasketøjskurv, støvsuger og meget andet.

Stuen er meget møbleringsvenlig og rummer snildt både en opholdsafdeling, en lille arbejdsplads og et spisehjørne. Fra syd strømmer lyset ind gennem et stort vinduesparti, og der er adgang til en stor og solrig sydvendt altan, hvor der kan hygges, grilles og slikkes solskin. Når aftenen falder på - eller vejret ikke arter sig allerbedst - kan man nyde, at altanen er fuldt overdækket, og på det nærmeste udgør en ekstra opholdsstue i sommerhalvåret.

Køkkenet er adskilt fra stuen med en bred skydedør. Det er indrettet med flotte, hvide køkkenelementer, træbordplade, alt i hårde hvidevarer og mange fine detaljer, som sikrer et smukt helhedsindtryk, optimal pladsudnyttelse og gode arbejdsforhold. Køkkenet er så rummeligt, at der er god plads til et spisebord og så er der også herfra udgang til altanen.

Badeværelset er rummeligt, med klinker på væggene, badekar, bruser og vindue til det fri. Soveværelset vender mod øst og har således morgensol. Langs hele den ene væg er der et skydedørsskab med plads til den helt store garderobe.

I kælderen er der et stort pulterrum og der er fælles vaskefaciliteter under blok 6.

Kantorvænget er tegnet af de anerkendte arkitekter Friis og Moltke. Læg hertil, at bebyggelsen ligger i et skønt, grønt område grænsende op til Mollerup Skov. Et stort grønt område med varieret beplantning og afmærkede gå- og løberuter af forskellig længde og med mulighed for en noget længere tur rundt om Egå Engsø. Området byder også på gode idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder i det nærliggende Skejbycenter eller i Vericentret.
Der er blot 15 minutters cykelafstand til både Aarhus Universitet, VIA University og Skejby Sygehus, og få minutters gang til busstoppestedet, hvorfra der er flere buslinjer til Midtbyen, som ligeledes nås på ca. et kvarter. Der er i øvrigt gode parkeringsforhold lige udenfor gadedøren.

Besøg BoFinans og få uvildig rådgivning om boligfinansiering.

Kontakt os >

Hvor meget kan du låne for? BoFinans Boligkøbsberegner.

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'