Vinkelvej 11, 4420 Regstrup

KLASSISK MURERMESTERVILLA MED EN STOR OG DEJLIG HAVE I REGSTRUP

OBS! SÆLGER HAR BESTILT LUFT-TIL-VAND VARMEPUMPE!!!
På Vinkelvej 11 venter et gedigent hus fra 1956, på en skøn grund på 932m2.
Huset er beliggende på en rolig villavej i et stille kvarter, og opført i helt klassisk 50ér stil med masser af charmerende detaljer.
I husets stueplan er entrè, en lys og dejlig spisestue og en rummelig tv/sofaafdeling.
Køkkenet er med elementer fra Kvikkøkken, og der er herfra adgang til viktualierum og krybekælder.
Endvidere er der ved bagdøren, et mindre gangareal med naturgasfyr, inden vi kommer til badeværelset som har gulvvarme og indbygget vaskesøjle.
Fra entrèen er der trappe til 1. salen, som rummer et stort (lyst og dejligt) soveværelse +1 hyggeligt og stort børneværelse. Gangarealet/reposområdet herimellem, er p.t. indrettet som træningsområde. Det er muligt at indrette en lille hjemmearbejdsplads foran vinduet.
De mange kvadratmeter grund, giver god mulighed for forskellige tiltag. F.eks. er det muligt at opføre garage, værksted, orangeri, eller tilbygning til huset, hvis dette ønskes.
Haven er anlagt med bålplads, blomsterbede, og mange solterrasser og hyggekroge. Her har ikke været brugt sprøjtemidler på grunden i de sidste 14 år.
Huset ligger i byzone, men der både mark og skov lige udenfor døren. Der er kun 2 km til Løvenborg Slot og den smukke landlige natur omkring Regstrup. Gode, motiverende rammer for den daglige motionstur.
Der er dagligvarebutik i byen, fine børnepasningsmuligheder, og her er gode rammer for en sammenhængende hverdag for alle aldersgrupper. Spejder, ungdomsklub m.m.
Der er kort afstand til stationen med timetog til både Kalundborg, Holbæk og København. Hurtig tilkørsel på motorvejen og hurtigt afsted, til de omkringliggende større byer. Fra Regstrup er der 6 km til Holbæk Megacenter, og kun 7 km til Holbæks flotte nye Sportsby. Der er cykelsti til byens folkeskole ca. 1,9 km. Derudover er kommunen ved at anlægge cykelsti til Holbæk.
Dette hus med den store have, udgør en lille oase, gemt lidt af vejen, for den eller de, som har hang til havesysler og stillestunder, i egen have.
Kom selv og tag et kig!

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

  • Kenneth Frost

  • Indehaver & Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver
  • T: 7190 4495
  • M: 71904495

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'