Zahnsgade 15, st., 6000 Kolding

Andelslejlighed i en meget sund andelsboligforening

Dit nye boligkapitel kan nu starte på Zahnsgade 15, ST på en central og attraktiv adresse i midten af Kolding, hvor alle byens faciliteter befinder sig i kort gåafstand fra hoveddøren. Du erhverver samtidig nøglerne til en 70 kvadratmeter stor andelsbolig, som egner sig både til enlige, kærestepar og vennepar.

Ved ankomst til adressen venter en gedigen murstensejendom fra 1800 med en god andelsboligforening, der har styr på sagerne og økonomien er tilmed i top. Samtidig får beboerne brugsret til et dejligt, grønt gårdmiljø, der særligt er guld værd i sommermånederne, ligesom parkeringsmulighederne er gode i området.

Ejendommens flotte og meget velholdte opgang fører hen foran døren indtil andelsboligen og du træder indenfor i en lysfyldt bybolig, der præsenterer sig selv klar til en kærlig hånd. Først og fremmest venter en praktisk fordelingsentré med plads til sko og overtøj, og herfra kan hjemmets rum tilgås. Her udmærker det store køkken og stue sig særligt. Lige nu råder lejligheden nemlig over et enkelt soveværelse og planløsningen byder naturligvis også på et pænt flisebadeværelse og pænt køkken med alt hårde hvidevarer samt god bord- og skabsplads. Det hele toppes med en utrolig flot udsigt til begge sider, som blot understøttes af det faktum, at der er god luft til de nærliggende ejendomme.
Denne andel har andelsboligforeningen hensat 111.300 kr., til vedligeholdelse for den nye ejer med henblik på et helt nyt køkken og udskiftning af vinduerne ud mod Zahnsgade. Kontakt ejendomsmægler for mere information.

Boligen ligger roligt på Zahnsgade, som kan prale med en af Koldings allerbedste placeringer. Selvom du blot befinder dig få hundrede meter fra gågadens summende byliv og resten af midtbyen, hvor der er grønne parker og bl.a. Slotssøen, som inviterer til afslapning under åben himmel. Nærområdet gemmer på talrige cafeer og restauranter, og det samme gælder, når det kommer til indkøbsmuligheder. Der er desuden kun omtrent 3 kilometer til Kolding Storcenter, ligesom der er nem og hurtig adgang til motorvejen.

Hvorfor skal du købe denne bolig? Ja, det kan vi svare dig på kort og godt - fordi du hverken skal gå på kompromis med muligheden for at skabe en flot bolig eller beliggenheden her.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'