Bramdrupvej 127, Aagaard, 6040 Egtved

Charmerende villa med eget solcelleanlæg, værksted og en skøn have

Lige midt i Ågård findes denne charmerende bolig lige overfor en af Sydjylland bedste gourmetkroer - Ågård kro, midt i landsbysamfundets idyl findes både skole og børnepasningsmuligheder og med nem adgang til motorvejsnettet. Her i Ågård, midt imellem Vejle og Kolding, slår en gedigen villa fuld af interessante detaljer i høj kvalitet sine døre op, og de nye ejere, ja, de kan både være små familier, førstegangskøbere eller par i alle aldre, for planløsningen er særdeles alsidig. Kort afstand med kun 7 minutter til Danmarks motorvejskryds N/S/Ø/V men helt uden motorvejens støjgener.

Grundhuset er fra 1864. Det er til-og ombygget i 1952, samt løbende renoveret i perioden 1995- 2015 efter alle tidens tendenser tager førstehåndsindtrykket af boligen sig helt klassisk ud. Stuen har en god lofthøjde efter opførelsesåret og er på 215 cm. Charmerende i røde mursten står huset flot til havens frodighed, hvor der naturligvis er plads til flora, fauna og masser af hygge. En grøn plæne kan med lethed trimmes, når toppen er blevet lidt for lang, og en skøn terrasse, som I især kan glæde jer over på varme sommerdage.

Uderummet når nye højder og med et værksted på 100 kvadratmeter som kan anvendes til mange formål. Tidligere har værkstedet været anvendt til at drive et smedeværksted, hvor der stadig står en ældre smedeesse.

Planløsningen indeholder bryggers, entré, stue, køkken, 3 værelser, soveværelse og 2 badeværelse, og når blikket falder på det rummelige køkken med fantastisk lysindfald og udsigt til haven, så fornemmes husets kvaliteter straks. Det er bestemt ikke rummelighed, huset går ned på. Det store spisekøkken med moduler giver ikke bare masser af arbejdsplads til kokken men også skabe og skuffer til diverse køkkenremedier.

Præcis samme historie fortælles i den store, karakterfulde lyse stue med gulvvarme, hvor der snildt er plads til hverdagens strabadser og festlige begivenheder, mens indretningen ikke behøver at begrænses. Det er i øvrigt værd at bemærke det dejlige lysindfald, der giver en ekstra dimension til boligen.

I Ågård er der et fantastisk aktivt lokalsamfund med et godt sammenhold og flere arrangementer. De har en lokal Facebookgruppe hvor de deler oplysninger om byen og arrangementer.

Fokuspunkter:
- Ejendommen opvarmes med træpiller, og IKKE gas
- Solcelleanlægget er med til at bidrage til et økonomisk strømforbrug
- Stort værksted
- Skøn have
- Roligt område
- Gode transportmuligheder, kort afstand med kun 7 minutter til Danmarks motorvejskryds

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi boligen er utroligt alsidig og fyldt med skønne detaljer, og en nem have, som de fleste vil elske!

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

  • Kenneth Birk

  • Indehaver, Ejendomsmægler MDE. Vurderingskonsulent for Totalkredit.
  • T: 6052 6472
  • M: 6052 6472

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'