Åbrinken 5, Taps, 6070 Christiansfeld

Etplansvilla på lukket vænge med en skøn have

Lige om hjørnet fra børnehave og busstoppesteder ligger Åbrinken, et lukket område midt i landsbysamfundets idyl. Her i Taps, midt imellem Vonsild og Christiansfeld, slår en gedigen etplansvilla fuld af interessante detaljer i høj kvalitet sine døre op, og de nye ejere, ja, de kan både være små familier, førstegangskøbere eller par i alle aldre, for planløsningen er særdeles alsidig.

Opført i 1973 men meget ændret siden da, idet huset har fået skiftet tag i 2017, samt de fleste af vinduerne er udskiftet i 2013. Huset fik i 2012 et solcelleanlæg, hvilket bidrager til at nuværende ejers økonomiske forbrug er ualmindelig lavt på årlig basis, da nuværende ejer nyder godt af dette ved at anlægget dækker el til både varme og strømmen til alle husets elektriske apparater. Haven er især værd at nævne med sine flere terrasser i flere plan og med havens frodighed, hvor der naturligvis er plads til flora, fauna og masser af hygge. En grøn plæne kan med lethed trimmes, når toppen er blevet lidt for lang, som I især kan glæde jer over på varme sommerdage.

Uderummet når nye højder med porten for den lukkede carport som har et væld af anvendelsesmuligheder, og deri blandt et rum hvor det indbyder til hygge på højt plan, men bare generelt er det hele grunden der gennem indretningen præsenterer sig fuld af en særlig charme.

Planløsningen indeholder entré, stue, køkken, 5 værelser, badeværelse, gæstetoilet og bryggerset som er renoveret i 2018. Når blikket falder på det rummelige køkkenalrum med fantastisk lysindfald, så fornemmes husets kvaliteter straks. Det er bestemt ikke rummelighed, huset går ned på. Det store spisekøkken med moduler opstillet i en vinkel giver ikke bare masser af arbejdsplads til kokken men også skabe og skuffer til diverse køkkenremedier.

Præcis samme historie fortælles i den store, karakterfulde lyse stue, hvor der snildt er plads til hverdagens strabadser og festlige begivenheder, mens indretningen ikke behøver at begrænses. Til de kolde dage er der en brændeovn i stuen som giver en fantastisk varme og hygge. Det er i øvrigt værd at bemærke det dejlige lysindfald, der giver en ekstra dimension til boligen. Dertil kommer de 5 værelser i forskellige størrelser.

I Taps er der et fantastisk aktivt lokalsamfund med fællesspisning og sportsfest hvert år i august. Der er ligeledes en velfungerende fodboldklub og de har deres egen bane for fodboldgolf. De har en lokal Facebookgruppe hvor de deler oplysninger om byen og arrangementer. Til de cykelinteresserede er der en veletablerede cykelsti med til afstand til vejen både til Vonsild og Christiansfeld, hvor der i begge byer ligger gode skoler.

Fokuspunkter:
- Pænt og lyst køkken
- Gulvvarme i bryggers, badeværelse og toilet
- Trægulv gennemgående i huset fra 2018
- Solcelleanlæg fra 2012
- Nuværende ejers varmeforbrug var i år 2020 på 1.863 kr.
- Skøn have
- Roligt område
- Gode transportmuligheder
- Seperatkloakeret

Hvorfor skal du købe denne bolig? Fordi boligen er utroligt alsidig og fyldt med skønne detaljer, mens haven er et frodigt paradis, som de fleste vil elske!

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.