A.M.G. Friis Vej 18, 6000 Kolding

Lys familievilla til den pladskrævende familie

Velkommen til en hyggelig familievilla som er rig på både charme og plads. Her fås de perfekte rammer om en god hverdag for jer, der leder efter et hjem, som kan rumme hele familien - men hvor beliggenheden er attraktiv.

Med til huset følger en utrolig dejlig have, der er nem at holde med den grønne græsplæne, hvor børnene kan lege tagfat og de voksne nyde vejret. I led med haven ligger der også en stor og skøn terrasse, som er perfekt til at invitere familie og venner på grillaften eller havefest. I haven er der ligeledes et isoleret udhus med alverdens muligheder, såsom indretning af et ekstra rum til kontor, værksted, hobbyrum, anneks eller mange andre ideer.

Dernæst når I træder indendøre, vil I glæde jer over en særdeles behagelig bolig. Fra entréen på højre side ligger bryggerset, og ligefrem finder I en bekvemmelig stue/spisestue med gulvvarme, og en glasdør ud til terrassen, hvilket skaber en god dynamik mellem inde og ude. I den vestlige del af stueetagen får I et toilet og i tæt tilknytning garagen med blot en branddør som adskiller huset og garagen. Dernæst finder I også det rummelige køkken, der er i rigtig flot stand og har diskrete, hvide elementer i et tidløst, elegant design.

På førstesalen, venter jer 3 rummelige værelser, hvor alle har en god udsigt til det omkringliggende område. Ligeledes er der et lækkert nyere velholdt badeværelse med gulvvarme og separat brus.

Med adressen A.M.G Friis Vej 18 får I en rigtig rolig beliggenhed, da det er en lille lukket villavej, og idet får I både et trygt nærområde tæt på gode skoler, gymnasie og jeres lokale indkøbsbutikker som Fakta, Aldi og Netto lige om hjørnet, men alligevel er I ikke langt fra Kolding Centrum, der kan byde på et væld af kulturelle oplevelser, shoppingture samt caféliv. Boligens placering bidrager til at der er gode stisystemer til byens liv.

Sælger er åben for en forhandling i forhold til opfriskning af taget.

Fokusting:
- Mulighed for 4 værelser
- Roligt område, men meget bynært
- Isoleret muret udhus i haven
- Træ/alu Vinduer
- Gulvvarme i stuen
- Badeværelse fra 2020 med gulvvarme og udsigt over Kolding by

Hvorfor skal I købe denne bolig? For det første, fordi I får rigelig med plads til hele familien. For det andet, fordi der venter jeg en skøn have. For det tredje, fordi beliggenheden er i top, med kort til Kolding Centrum - men alligevel med et trygt, afskærmet nærområde.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'