Anderup Søndervej 33, Anderup, 6070 Christiansfeld

Ejendom i landlige idylliske omgivelser

For enden af den snoede indkørsel ankommer I til et stort areal, hvor der er plads til parkering af flere køretøjer. Det gælder selvfølgelig også det store dobbelte garageanlæg med to porte, og som prikken over i'et er der også adgang til en stor lade med værksted i forbindelse med stuehuset. Ejendommen er omkranset af en flot grund som blandt andet er indrettet med en stor græsplæne, her er et par gode terrasser og solspots, en hyggelig og overdækket terrasse med flot udsigt til markerne.

Her får I en energivenlig bolig med mange kvaliteter, lige fra solcellerne på den nyere tagkonstruktion med god isolering og zinktagrender (taget er fra 2008) til villaens flotte indre, der byder på masser af lys og gode materialer. Også her er der foretaget en del løbende vedligeholdelse, og I får således en lækker 1. sal fra 2008 samt et nyere badeværelse fra 2018 med elementer fra Designa. Desuden er der indlagt gulvvarme i store dele af huset - både i køkken, stue, spisestue og på badeværelset.

Planløsningen henvender sig samtidig til familien, da I her får tre store værelser med masser af plads og med mulighed for at ændre loftet til et mere landligt og charmerende udtryk, da sælger har oplyst at over det nuværende loft i værelserne er stald hvælvinger og derved kan skabes en charmerende atmosfære. I stueetagen kan I endvidere samles om madlavningen i det flotte køkken, der forener moderne elementer med landlige detaljer, eller nyde tiden inde i den hyggelige, todelte stue, der byder på brændeovn og vinduespartier langs hele sydsiden. Et praktisk bryggers sætter prikken over i'et sammen med det flot moderniserede badeværelse, inden I til slut kan udforske overetagen, som tillige fremviser en stor stue med flotte gulve, spots i loftet og udsigt til markerne. Det vil være en mulighed at etablere et værelse eller to ekstra, såfremt dette ønskes og kontakt os gerne for flere oplysninger.

Den landlige villa ligger kun 15 min. kørsel fra Haderslev C og 20 min. fra Kolding Storcenter. Derudover er der blot 4 km. til nabobyen Stepping, der bl.a. byder på Friskole og idrætshal med gode aktiviteter. Lokalt kan I se frem til et godt nærmiljø og naboskab, hvor man støtter hinanden og bl.a. afholder hyggelige vejfester m.m.

Fokusting:
- Værksted med lift
- Plads omkring ejendommen med udsigt over marker
- Tag fra 2008
- Solceller
- Dobbeltgarage

Hvorfor skal du købe denne ejendom? Det skal du hvis du ønsker en fantastisk rolig beliggende ejendom i landlige omgivelser med mange muligheder.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

  • Kenneth Birk

  • Indehaver, Ejendomsmægler MDE. Vurderingskonsulent for Totalkredit.
  • T: 6052 6472
  • M: 6052 6472

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'