Vejlevej 74, 7140 Stouby

INDFLYTNINGSKLAR VILLA BELIGGENDE PÅ DOBBELT GRUND I SKØN NATUR - HELT NY VARMEPUMPE ER INSTALLERET

Denne idylliske ejendom er perfekt for familien, der ønsker masser af albuerum at brede sig på. Hele herligheden består af 4.353 kvadratmeter og indbyder til at sysle med gør-det-selv projekter eller pladskrævende hobbyaktiviteter. Siden 1800 har denne charmerende ejendom prydet adressen og er siden hen blevet flot moderniseret med respekt for ejendommens oprindelse.

Ledsaget af smukke lindetræer fører en grusbelagt indkørsel op til den tilbagetrukne og ugenerede bolig, som byder på 149 kvadratmeter. En hoveddør fører indenfor i entreén med direkte forbindelse til det lyse Kvik køkken fra 2016. Her får I masser af skabsplads og ekstra dybe skuffer samt bordplads. I køkkenet er der god plads og en hyggelig spisekrog, hvor børnene kan indtage morgenmaden eller lave lektier i samarbejde med køkkenchefen. I den store stue er der plads til både spisegæster og TV-stue og herfra har I udgang til den østvendte terrasse. Herudover rummer husets stueplan et værelse, en mindre fordelingsgang, badeværelse med bruseniche samt bryggers med direkte adgang til garagen. En 51 kvadratmeter stor garage med elport - her har I plads til både værksted og køretøjer.

1. salen byder på synlige hanebåndsspær, loft til kip og skibsparket. Det rummelige repos kan udnyttes til både kontormiljø eller multirum og toppes med et fantastisk view ud over haven. Her får I ligeledes 2 gode store værelser og et walk-in closet.

Haven er et kapitel for sig! Ejendommen ligger omkranset af store flotte træer og den store græsplæne giver plads til leg og boldspil. I forkæles ligeledes med en carport, et isoleret udhus/anneks samt to drivhuse. Ejendommen har en velanlagt have med indrammet bede - nem og overskuelig at holde. På terassen mod sydvest kan I nyde mange af solens timer og oasen indbyder både til grillhygge og afslapning.

Naboejendommen tilbyder opstaldning og ridefaciliteter, så mulighederne er mange her på Vejlevej 74.

Sælger har fået installeret helt ny luft til vand varmepumpe, hvilket vil betyde et lavere varmeforbrug.

Alt i alt en idyllisk og indflytningsklar villa til en attraktiv pris, som vil kunne danne de gode trygge rammer for familien.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'