Jenny Kammersgaards Vej 5, st. 4, 8700 Horsens

FORTRINLIG BELIGGENHED PÅ HORSENS HAVN

Kanalhusene er ét af byens mest attraktive nyere beboelsesområder. Den fortrinlige beliggenhed kendetegnes særligt ved den sublime nærhed og udsigt til vandet, som tillige kombineres med korte distancer til gågaden, indkøb, natur og byens mange muligheder. Lejligheden ligger i høj stueplan og udenfor hoveddøren tager herlighederne sin begyndelse, hvor udtrykket præges af et pulserende byliv kombineret med et smukt maritimt miljø.

Horsens Havn er under gigantisk udvikling og forvandlet til et nyt byrum med attraktive boliger, restauranter og ikke mindst smuk natur langs havnefronten. På Lystbådehavnen finder I både sejlklub, roklub og kajakklub.

Lejligheden byder jer velkommen til hele 74 kvm foruden en solrig vestvendt altan, hvor I kan følge med i landskabet, der på malerisk vis forandrer sig for øjnene af jer året rundt. Boligen præsenterer sig i en moderne og tidssvarende stil med dejlig gulvvarme overalt.

Boligen indledes af en éntre med plads til sko og overtøj. Indretningen er funktionel med køkken-alrum og stue i direkte forbindelse til den store altan, hvor glaspartiet sikrer dig optimal privatliv. Hovedparten af kvadratmetrene er allokeret til det åbne opholdsrum - her er det elegante hvide køkken fra HTH installeret. Badeværelset fremtræder ligeledes med HTH-elementer, nydelige klinker og vaskesøjle.

I kommer til at bo i et kompromisløst kvalitetsbyggeri fra 2020 med elevator i opgangen, private depotrum til beboerne og en stor parkeringskælder i det underjordiske garageanlæg, hvor I er sikret den første parkeringsplads. Det er tilmed tilladt at holde husdyr.

Hvorfor skal I købe denne lejlighed? Fordi I bliver en del af det gode liv på Horsens Havn - det er livskvalitet i sin reneste form, hvor udsigten og nærmiljøet er nok til at slå benene væk under enhver!

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'