Åvej 20B, Hammersholm, 8700 Horsens

NYERE VILLA MED UNIK BELIGGENHED VED NØRRESTRAND

Der er tale om en særdeles spændende villa fra 2011 opført af Uldum Huse A/S. Ejendommen er beliggende helt fantastisk på grænsen mellem by og natur i den nordlige del af Horsens. Ejendommens placering giver dig kort afstand til Forum Horsens, som byder på alverdens kulturelle oplevelser samt CASA Arena og Aqua Forum. Derudover får du nem adgang til indkøbsmuligheder, skole, vuggestue og børnehave. E45 ligger blot 7 minutters kørsel herfra og bussen samler dig op lige for enden af vejen.

Nørrestrand bliver din tætteste nabo og naturen er helt tæt på i hverdagen, hvor gæs og svaner trækker hen over haven - af og til ses også både egern og rådyr udenfor vinduerne. Der er adgang til det store naturområde Nørrestrand fra hoveddøren og via stisystemerne kan I gå op til områderne med vilde heste og højlandskvæg - eller helt ud til Stensballe. Nørrestrand er et smukt og lettilgængeligt vildt- og naturreservat. Her venter store naturoplevelser, et rigt dyreliv, fine stier og en ca. 13 kilometer lang cykel- og vandrerute, der slår benene væk under dig.

Den fuldmurede villa fremstår helt indflytningsklar med et godt materialevalg overalt og en veludnyttet planløsing. Boligen opvarmes med nyere fjernvarmeanlæg og der er installeret varmegenvindingsanlæg, der sikrer et optimalt indeklima. Stilen er gennemført med Svaneinventar og gennemgående pejseindsats. Fra flere steder i boligen har I udgang til ejendommens naturskønne have, der kræver et minimum af vedligehold. Solen kan nydes på træterrassen, som er delvis overdækket og de grønne godter kan dyrkes i drivhuset.

Med til ejendommen hører en dobbelt carport og et godt skur.

Boligen indeholder 193 m2 fordelt på to etager, som er perfekt indrettet for familielivet. Derudover vil børnene elske den ægte hulestemning på hemsen. Boligens store aktiv er det rummelig repos på 1. sal, hvor I kan nyde en stille stund og lade blikket vandre på naturen ved Nørrestrand.

I stueplan bydes I velkommen i enten entré eller bryggers med god plads til overtøj og sko. Køkkenet med integreret viktualierum ligger i åben forbindelse med stuen, hvor I har plads til både sofaarrangement og spisegæster og yderligere en sammenhængende opholdsstue, hvor I med fransk dør har mulighed for at lukke af for lyden. På den måde kan børnene for eksempel se en film i stuen, imens forældrene nyder en middag i spisestuen. Derudover et badeværelse med bruseniche samt et kontor. Husets stueplan er naturligvis med gulvvarme overalt, med undtagelse af viktualierum.

1. salen rummer 3 børneværelser, soveværelse med direkte adgang til badeværelse med gulvvarme.

Alt i alt en lækker villa på en sjælden udbudt beliggenhed - med nem adgang til motorvejen og byen. Det bliver ikke bedre.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'