Museumsvej 1, Glud, 7130 Juelsminde

VELUDNYTTET VILLA MED NYERE KØKKEN

Velkommen til Glud, en landsby nær Horsens, som byder på et væld af tilbud og muligheder. Her får du alle fornødenheder helt tæt på. Området tilbyder op til flere børnehaver, vuggestuer og dagplejer og Glud har sin egen skole med klassetrin fra 0-6 klasse. Dagli´Brugsen, hallen og de øvrige idrætsfaciliteter ligger i gåafstand fra boligen. Byen har et aktivt foreningsliv og forsamlingshuset har tradition for ugentlig bankospil. Derudover har både store og små glæde af byens multi-legeplads. I nabobyen Snaptun kan du nyde det maritime miljø ved lystbådehavnen, som både byder på iskiosk og café samt fantastisk badestrand - Snaptun har ligeledes færgeforbindelse til Hjarnø og Endelave.

Køreturen til henholdsvis Horsens og Juelsminde kan klares på ti minutter.

Her venter jer et dejligt hjem med en veludnyttet planløsning fordelt på to etager. Fra bryggerset i stueplan træder I ind i husets rummelige køkkenalrum med spiseplads og hyggelig brændeovn. Herfra kan I desuden tilgå den hyggelige terrasse, som indbyder til grillhygge og afslapning. Fra køkkenalrummet har I adgang til tre værelser samt badeværelse med bruseniche.

1. salen byder på en hyggelig opholdsstue samt forældreafdeling med soveværelse og indbyggede skabe, hvorfra I har adgang til et lækkert og rummeligt badeværelse med både bruseniche og spabad.

Udover den 140 kvadratmeter velholdte villa, der har nyere køkken, forkæles I med dobbelt caport og flere gode udhuse. Grunden byder ligeledes på en sydvendt terrasse, så I kan nyde solen hele dagen og den store græsplæne indbyder i den grad til aktiviteter og boldspil.

Alt i alt en indflytningsklar villa til en attraktiv pris, som vil kunne danne de skønne rammer for førstegangskøberne eller familien, der ønsker at bo i fredelige omgivelser med bekvem adgang til Horsens, Snaptun og Juelsminde.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.