Terslev Skolevej 19, 4690 Haslev

UNIK LYS OG STEMNINGSFULD VILLA MED FRIT UDSYN TIL SKØN NATUR

Nu kan I blive de heldige indehavere af denne villa fra 1957, der ligger naturskønt med en fantastisk udsigt over markerne, hvor der kan ses på rov fugle og dyreliv.

Her er naturen lige uden for døren, og I kan se frem til en spændende bolig med store vinduespartier, så de pragtfulde omgivelser også kan nydes indendøre.

Den gode indretning byder blandt andet på et dejligt stuemiljø med loft til kip, hvor I har frit udsyn til haven og de omkringliggende marker. Med denne bolig kan I nemt følge med i årstiderne skiften, ligesom de store vinduesflader sørger for et fantastisk lysindfald, så I her kan slappe af på bedste vis. Der er fri passage til udestuen, som benyttes som spisestue, hvor I igen bliver mødt af en lys og let stemning samt et smukt panorama, mens der også er direkte udgang til en terrasse. Køkkenet er ligeledes charmerende; alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine, og I får masser af plads i skuffer og skabe. I alt indeholder boligen tre værelser, og dertil finder I et badeværelse samt bryggers og entré på etagen. Fra bryggers er der direkte adgang til værksted/ garage. Huset består også af en kælder med et disponibelt rum, der f.eks. kan bruges som hjemmebiograf og et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler, herfra er der direkte udgang til haven.

I sommerhalvåret kan I slappe af i haven, hvor I finder hele to terrasser med udsigt over området. Med lidt havemøbler og blomsterkrukker bliver de et skønt uderum, der kan samle familie og venner til en hyggelig stund, længere nede i haven er der tilmed etableret en bålplads og desuden anlagt køkkenhave, bærbuske (hvis nævnes sorter, så er der stikkelsbær, hindbær, jordbær, solbær, ribs, brombær, boysenbær) , rabarber og frugttræer ( æble og pære) , alt sammen økologisk dyrket. Generelt er haven dejligt ugeneret med god plads til fangeleg og boldspil på græsplænen. Til ejendommen hører desuden en garage, hvor bilen kan parkeres på behørig vis.

Beliggenheden er landlig, men stadig med nærhed til alle fornødenheder. På denne adresse vil I nemlig bo ca. 600 meter fra den lokale skole og daginstitution, ligesom Terslev Hallen også er placeret her og byder på flere sportsaktiviteter. De daglige indkøb kan klares efter ca. 600 meter i selve Terslev, og med ca. ti minutter i bil til den nærmeste motorvej kommer I nemt rundt til andre dele af Sjælland og landet som sådan.~
~
Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I får et stemningsfuldt hjem med udsigt, en dejlig ugeneret have og en fantastisk beliggenhed tæt på både natur, skole og indkøb.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'