Kikkenborgvej 62, 6000 Kolding

VELDISPONERET VILLA MED GOD BELIGGENHED

Drømmer I om en pæn villa med god beliggenhed og plads til familien? Så tag et nærmere kig på denne fine gulstensvilla fra 1935!

Når I træder ind i boligens entré bliver I mødt af den trappe, som tager jer med rundt på hjemmets mange etager. Denne villa præsenterer nemlig en god fordeling af kvadratmeterne, som breder sig over hele tre etager og et stort kælderplan. Med sine tre gode værelser på førstesalen, samt et kontor i stueetagen, henvender denne bolig sig især til familien, der ønsker plads til livet. Det pæne køkken er opført med hvide fronter og mørk bordplade, og her kan der nemt placeres et spisebord og stadig være masser af rum for familiens kok at boltre på. De franske døre åbner op til stuen og sikrer en flydende overgang mellem de to rum. Her får I masser af luft og plads til at indrette jer, som I har lyst. Stueetagen gemmer også på et pænt gæstetoilet, og fra boligens kontor er der udgang til terrassen.

Som nævnt, er de tre soveværelser placeret på førstesalen, og det er også heroppe, at hjemmets nydelige badeværelse med badekar ligger. På hjemmets anden sal får I stort et disponibelt rum, som åbner op for rigtig flere muligheder. Her får I mange ekstra kvadratmeter med loft til kip og dejligt lysindfald fra de skrå vinduer, og vi er sikre på, at I sagtens kan finde noget at anvende rummet til, hvad end I ønsker at indrette endnu en stue, et spillerum, et ekstra værelse eller noget helt andet. Tager I turen hele vejen ned i kælderen, får I yderligere to gode disponible rum samt et praktisk bryggers. Hernede finder I endnu et gæstetoilet, og ejendommens garage ligger også i kælderplan.

Slutteligt hører der også en fin terrasse og en lækker have til huset. På terrassen kan I lade jer synke ned i loungemøblerne, mens I sipper på en sød sommerdrink, og den frodige have byder på mange hyggekroge.

I nærområde finder I samtlige indslag, der får hverdagen til at køre rundt. Adressen er tæt på både skole, indkøb og daginstitution ligesom I også får adskillige naturområder, ikke langt fra hjemmet. Kolding Station ligger mindre end halvanden kilometer fra matriklen og motorvejen kan nås på bare fem minutter.

Velkommen!

Går du i salgstanker? Kontakt MIN BOLIGHANDEL for en uforpligtende salgsvurdering. Bolighandel fra A til Z - også fremvisninger

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'