Tvevadgyden 23, Ellinge, 5540 Ullerslev

ENERGIVENLIG BOLIG I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Lidt uden for landsbyen Ellinge udbyder vi nu denne villa, der er bygget ind i terrænet, så I får to gode etager med masser af plads til familien. Ejendommen ligger naturskønt med en dejlig udsigt over området, og da grunden er stor, kan I glæde jer til en omfangsrig have.

Lads os begynde på den øverste etage, hvor I fra en entré med skabsplads har adgang til tre fine værelser og et badeværelse med badekar. I kan envidere tilgå en hyggelig stue, der nemt møbleres efter lyst og behov, og herfra vil det være oplagt at besøge udestuen, som virkelig inviterer naturen ind i boligen gennem de store vinduespartier. Slutteligt består overetagen af et køkken-alrum, hvor dagens måltider kan forberedes i behagelige omgivelser. Tag nu trappen ned til underetagen, der er meget anvendelig og står for halvdelen af boligens 234 etagemeter. Her bliver I mødt af mange disponible rum, et stort badeværelse med bruseniche samt et vaskerum med egen udgang til en hyggelig terrasse.

I den store have kan naturen nydes på behørig vis. Fra udestuen er der udgang til en terrasse, der ligger godt i forhold til eftermiddags- og aftensolen, så I kan sidde længe ude i den lune sommeraften. Desuden er der etableret en indkørsel på grunden med plads til at parkere bilen.

I bliver her en del af et levende lokalområde med kun fire minutters kørsel til Ferritslev, hvor I finder alt, hvad I får brug for af friskole, indkøb og børnepasning. Generelt er beliggenheden naturrig, men alligevel tager det ikke mere end 10 minutter at køre på motorvejen ved Langeskov, mens Odense centrum blot er cirka. 20 minutter væk i bil. Her får I altså mulighed for at bo på landet, mens byen stadig er inden for rækkevidde.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'