Vejruplund 28, 5290 Marslev

Familievilla lidt udenfor Odense

På Vejruplund 28 udbydes nu en gennemført og lys villa, der særligt tiltaler familien. Her får I nemlig 140 kvm at fordele jer på, hvor I samtidig kan benytte pladsen på de tre værelser, det store badeværelse og den rummelige vinkelstue.

Selve villaen daterer tilbage til 1968 og er siden blevet moderniseret med mange smarte løsninger. Overordnet kan I drage fordel af den optimale planløsning, der ikke bare giver jer plads, men også leverer jer med praktiske elementer i form af entréen, der præsenterer sig med ideelle opbevaringsmuligheder. Herfra kan I bevæge jer ind i køkkenet, der er holdt i et charmerende design: Dette rum er præget af lys, hvilket også gør sig gældende i vinkelstuen, der er indretningsvenlig og sikrer jer en solid ramme for familielivet.

Hjemmet giver jer ligeledes nogle fine værelser, hvor to af dem er udsmykket med ordentlige skabe. De praktiske elementer kan komme til på badeværelset, der står skarpt i en strømlinet stil. Herude er der endda installeret spa, så I kan tilføje lidt luksuriøsitet til hverdagen. Ejendommen giver jer hurtig tilgang til en overdækket terrasse samt flere hyggelige terrassemiljøer, hvor I kan udnytte solen og slappe af. I kan nemt benytte resten af haven til leg og dyrkning af køkkenhaven, hvor drivhuset byder sig til dette formål. Derudover får I en stor garage med plads til værkstedet.

Her befinder I jer i rolige omgivelser i Marslev, hvor familien kan glæde sig over både skole og idrætsforening. Udover disse muligheder for en nem hverdag og et godt fritidsliv kan I gøre brug af den utroligt korte afstand til Odense, en by der byder på både kultur, shopping og caféoplevelser. Helt lokalt kan I nyde de mange afstressende ture langs de vidtstrakte marker. Velkommen til!

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'