Vejruplund 3, 5290 Marslev

VILLA MED ANVENDELIG KÆLDER OG SKØN HAVE

Nu kan I overtage nøglerne til denne spændende ejendom i Marslev, hvor I bliver en del af et fredeligt villakvarter med nærhed til de åbne marker - kun 15 minutter fra Odense C. Boligen fremtræder i indflytningsklar stand, og der er anlagt en dejlig have, hvor I kan nyde tilværelsen på terrassen i sommermånederne.

Entreen fører direkte ind i et åbent opholdsmiljø, hvor køkken, alrum og stue ligger i forbindelse med hinanden. Her forberedes dagens måltider i et minimalistisk køkken med hvide fronter, og alle hårde hvidevarer er installeret, inklusiv en opvaskemaskine. Brændeovnen bidrager til den gode atmosfære i udestuen, hvorfra I kan træde direkte ud på terrassen. De resterende af boligens i alt 115 m2 breder sig over en soveafdeling med et lækkert badeværelse, tre værelser og masser af skabsplads. Ved baggangen kan I desuden tage trappen ned til en anvendelig kælder med 105 ekstra m2, der er opført med et stort aktivitetsrum, fyrrum, vaskerum, viktualierum og flere disponible rum.

Der er etableret en carport foran garagen, og i forlængelse heraf finder I et disponibelt rum samt et skur, så I også har gode opbevaringsmuligheder udenfor. Haven byder på mange hyggelige kroge, hvor I kan samles, når årstiden kalder på det, og området er helt lukket af fra vejen, så de mindste trygt kan lege ude.

Marslev er en dejlig by med egen daginstitution og skole til og med 6. Klasse, så det vil være nemt at hente og bringe familiens yngste medlemmer. Indkøbene kan f.eks. foretages i Langeskov, der blot er syv minuters kørsel væk, men det er selvfølgelig også muligt at søge mod Odense. Beliggenheden udmærker sig nemlig ved at være et kvarter i bil fra de mange butikker, kulturelle tilbud og restauranter, som her kommer jer i møde.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din erhvervsejendom og du får rådgivning om det bedste salg.

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.

Find din lokale erhvervsmægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'