Østervænget 20, Ommel, 5960 Marstal

PRAKTISK ETPLANSVILLA FRA 2007 I OMMEL

Nu tager vi Ærøfærgen over Det Sydfynske Øhav for at se nærmere på Østervænget 20: en god og praktisk etplansvilla i et naturskønt landskab i Ommel, bare 2,5 km fra Marstal.

Den fine bolig står med et symmetrisk udtruk med forhave, træfacade og sprossede vinduer, der er opført i 2007 som en nyere villa med 161 m2 til rådighed. Indvendigt er der fuldt af gode detaljer såsom pæne gulve og et godt lysindfald, og planløsningen er super anvendelig for familien. Her er et centralt beliggende stuemiljø i åben forbindelse med køkkenet og entréen foruden fire værelser, badeværelse, gæstetoilet og bryggers. Det hele fremstår i god stand og er så godt som indflytningsklart.

Stik mod syd venter en have med solrige terrasseområder, der både ligger under åben himmel og under overdække. Selve haven er nem at passe og omkranses af en tæt hæk, mens der også er plads til at dyrke grøntsager i køkkenhaven. Til ejendommen hører desuden en stor carport på 35 m2, hvor der er masser af plads til bil, cykler og redskaber.

Ommel er en landsby med en maritim historie, ganske ligesom resten af Ærø. Her er havne på hver sin side af halvøen - Kleven Havn og Strandbyen Havn - der huser joller, motorbåde og badegæster året rundt, mens der ligeledes er marker og naturarealer, der breder sig ud. Østervænget ligger godt i forhold til nærmiljøets gode naboer, og på Marstalvejen afgår bussen, så selv gangbesværede kan komme rundt. Med cykelafstand til Marstals byliv er det nemt at få hverdagen op og stå: her er skole, flere indkøbsmuligheder og en bred vifte af butikker til shopping, mens der også er masser af gallerier og museer, som er med til at holde turismen i gang.

Velkommen til.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.