Lupinvænget 58, 5700 Svendborg

MULIGHEDSRIGT RÆKKEHUS MED EN GOD BELIGGENHED I SVENDBORG

Hjertelig velkommen indenfor på Lupinvænget 58, hvor 100 veldisponerede kvm. nu kan blive begyndelsen på dit kommende boligkapitel.

Den gode planløsning byder først på en lang entré med fine opbevaringsmuligheder. Herfra kan du mod venstre tilgå det istandsatte køkken med klassiske højglansfronter og fuld funktionalitet. Fra det fælles opholdsrum møder du husets bryggers med vaske-/tørrefaciliteter og egen udgang til terrasseområdet. Går du derimod til højre fra indgangspartiet, når du stuearealet med god plads til at etablere afslapningshjørner med sofaarrangement og læsekrog. Derudover får du hele tre gode værelser, der fint kan fungere som både forældre- og børneafdeling, hobbyrum eller hjemmekontor, alt efter behov og ønske. Slutteligt har du et flisebadeværelse med både badekar og separat brus. Hjemmet henvender sig til alle - parret, pensionisten eller personen, der gerne vil have luftige kvm. at disponere over - som samtidig ønsker at bo i et hyggeligt rækkehuskvarter med gode naboskaber lige om hjørnet.

Murstensejendommen er opført i 1981, og til grunden hører der en rummelig garage, for- og baghave samt en bred indkørsel og en flisebelagt terrasse.

Fra adressen er du tæt på alt, du behøver for at få en travl hverdag til at gå op - der er nemlig både indkøb, dagtilbud og skole indenfor rækkevidde. Der er kun lidt over 3 km. ind til Svendborg C. med hyggelige gågader, skønne kulturtilbud og kulinariske oplevelser. Svendborgs havnefront har forbindelse til det populære, sydfynske øhav og Frederiksøen - det nye byrum - med koncertafholdelse og kunsteriske indslag til weekendturen. Grundet personlige årsager er der kun få billeder af ejendommen. Der bor lejer i ejendommen.

Kontakt os endelig for en fremvisning allerede i dag, så vi kan tale nærmere om huset og dets gode placering i byen!

Hvor meget kan du købe bolig for?

Prøv vores beregner >

Find det boliglån der passer dig bedst

Prøv vores låneberegner >

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Bestil en gratis salgsvurdering

Det er helt uforpligtende. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig og du får rådgivning om det bedste salg.

Find din lokale mægler

Vi har lokale ejendomsmæglere fordelt over hele Danmark.

Tryk på knappen nedenfor for at finde den mægler, der kender lige præcis dit lokalområde.

'

Masser af boliger til salg i hele Danmark

Med vores mange lokale butikker dækker vi hele Danmark, men vores mæglere har en bred viden om deres område. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig i dit lokalområde.